Tårar rinner från min kind och ingenting kan stoppa det.

Jag låg nyss i sängen och slappade och spelade mobilspel. Musiken dunkade från datan och just då spelades Whats love med Shaggy ft. Akon . Sen kom låten I wanna dance with somebody av Dj Alize och Kicken, en remix av Whitney Houston. Då kunde jag absolut inte hålla mig längre, jag fick tårar i ögonen och sen strömmade det ut. funderar på om jag har nån sorts fotografiskt minne, för jag får som "filmklipp" upp i huvet och ser och hör allting som hänt framför mig, helt mysko. Jag såg framför mig hur Thibault dansa, och sedan när vi kysstes, helt underbart... Jag hör hans röst, känner hans läppar mot mina, känner hans kropp emot min, mmmmmmmm. nej nu rinner tårarna igen.. Jag trodde för bara nån dag sen att allt var borta från dominikanska, men uj nej! allting finns kvar och det kommer alltid finnas där, det har en säker plats i mitt hjärta, förevigt.


jag vill verkligen prata med dig, men du är aldrig inne på msn längre..
Jag vill berätta för dig hur mycket jag saknar dig, jag vill så gärna träffa dig igen sötnos.
En kyss och en dans kan ibland inte betyda något alls. Flera kyssar och flera danser kan betyda något otroligt mycket.
förlåt, men jag saknar dig så jävla mycket, jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte göra något annat än att tänka på dig, det är sjukt jobbigt..

Singstar med Tim.

Att komma på rubriken till ett inlägg är nog det svåraste som finns med bloggen, jaa det finns inget svårare. Antingen tar man nånting om vad som hänt under dagen, vad som ska hända, låt text typ vad som hellst. Men jag ahr bara svårt att komma på nånting sånt.
Det blev att åka in till örebro med mamma och tim efter skolan, men jag hittade ingenting. Det kändes som en onödig tur till örebro men om jag tänker efter så kanske det va bra , för jag köpte en ny mascara eftersom min gamla nu är slut! Efter vi gått runt i affärerna gick vi in på Mcdonalds och tog en fika, sen åkte vi hem och förresten, vi köpte godis på hemvägen också.
När vi kom hem var det bara att sätta igång med kvällsmaten och hjälpa till hemma. Vi gjorde en riktig festmåltid med förrätt och efterrätt;

Förrätt - Halomie ost (stavning?)
Varmrätt - Potatis grattäng, stekt oxfile, bearniesesås och sallad.
Efterrätt - Pannacotta med björnbär.

Förrätten kanske inte läter så värst god, äta ost liksom? Nej men det är såhär att man steker en speciell ost och har på citronsaft över dem blir det supergott! Varmrätten förstod ni nog va det var, haha. Efterrätten va en slags , jag vet inte vad, jätte gott var det iaf! Resten av kvällen tillägnades åt att spela singstar med Tim.

Imorrn är det match mot kumla, i kumla. Jag är jätte taggad på att spela, och vi ska vinna!
ännu en gång, TAGGA TJEJER! :D<3

Godnatt bloggen, din. <3
//F.

dominikanska<3

Svenska.

Nu sitter jag här i mediateket och ska skriva en svensk deckare. Jag har svårt att komma igång så det får bli ett inlägg på min blogg (: haha. I eftermiddag ska jag, mamma och Tim kanske åka in till örebro och shoppa, jiippiee! Puss på det :* Imorrn klockan halv 7är det match mot kumla i kumla. Nu ska vi vinna! Taggaa!

Nej nu måste jag skriva deckaren..


Puss, din. <3

//F.


Mycket att göra - dålig uppdatering.

Oj, det var jätte lång tid sen jag bloggade senast. Jag tror det var i söndags som sista inlägget kom och nu är det liksom torsdag kväll. Måndag eftermiddag åkte jag och pappa in till tandläkarn i örebro, usch ja. Jag fick tandställning där uppe. Men glad är jag för det ! ((:  För annat gick måndag och tisdag jätte snabbt.
 
Sen kom den stora dagen. Jag sov hos mormor natten till onsdag och gick upp 4:25 på morgonen/natten och gjorde iordning mig och åt en lasange-bit till frukost. Vi åkte hemifrån klockan 5 och var vid skolan tio - kvart över 5. Där träffa jag Linn, Elli, Tilde, Jossan, Johanna, Josse, Kamilla, Therese, Amanda m.m. Vi hoppade på en buss och satt och längst bak. Bussen gick kl 5:30 som det var sagt att den skulle gå. På bussen blev det massa skoj med sång och skratt. Indiana Jones spelades på tvn också, men det var ingen som var intresserad av den så vi satt och snacka ist. Efter 4 timmars bussresa var vi framme i sälen. Jag och Linn gick till uthyrningen och tog våra saker och sedan lämnade vi våra väskor i värmestugan. Vi träffade på Emma Kiel och Linn Ahlberg påväg till värmestugan också, så vi va med dom. När vi lämnat väskorna tog vi knappviften till Tandådalen, för Linn sa att det fanns en bra barnbacke där så jag kunde lära mig åka skidor. När vi kom fram till Tandådalen såg Linn att det inte alls var den backen hon tänkte sig, men vi åkte den ändå. Sen gick vi till lunch stugan och satt oss och vänta på att bufeet skulle öppna. När vi vänta kom Elli, Johanna, Therese och Amanda förbi och fråga mig om jag ville följa med dom och åka en backe, och jag sa ju såklart ja! ((: Vi tog ankarliften upp i en backe, och liften åkte bara längre och längre upp. När vi gick av liften såg vi att det var en svart backe som vi hade hamnat i, så det fanns inget annat sätt att ta sig ner på än att åka. Jag som inte hade åkt nån annan gång en den som jag nyss åkte i barnbacken va lite (jäääääätte) skraj. Men det gick bra. Tjejerna lärde mig hur jag skulle göra och så hjälpte dom mig. Det gick faktiskt jätte lätt att lära sig tycker jag, även fast jag ramla några gånger. Jag klara mig mycket bra ner och sen åt jag med dom. Det var taco buffé som stod på bordet!
Efter maten kom Linn, Linn och Emma fram till oss och fråga om jag skulle åka med dom eller om jag skulle åka med dom andra. Jag visste inte vad jag skulle säga riktigt men jag sa att jag skulle åka med dom andra eftersom jag ville åka lite mer, för innan lunchen när jag var med Linn, Linn och Emma så hade vi åkt 1 barnbacke på flera timmar, kul? nej..
Så jag stanna med Elli och dom, lunchen blev massa kul skratt och sen bar vi iväg i backarna. Vi åkte nästan bara svarta backar och det gick suveränt! Jag blev bättre och bättre och det var så himla kul. Klockan blev mycket och det var dags att åka hem igen, buhu, jag ville ju åka mer! :( haha. Bussen hem va nästan likadan som dit resan. När vi kom hem va alla helt utpustade och trötta. Det här var den bästa dagen sen dominikanska republiken asså, det va så himla roligt och jaa ! Bilder kommer!
Tack för en underbar dag tjejer! :'D <3

Idag är det torsdag och nästan ingenting hände i skolan, jo förutom kemiprovet som inte gick något vidare.. Men godkänd blev jag iaf, *puh* . Åkte sedan hem till mormor och morfar efter skolan och åt mat, sen kom pappa och hämtade mig.

Nu blir det sängen.
Love, din. <3
//F.


mobbas inte för bilden, :( jag hade ramlat några antal gånger där och jag hade inga glasögon.


Underbart var dt. <3


Ojdå! orkade ni läsa allt?!
dominikanska <3

Matchen mot Hovsta.

Eyyy fy fan asså,
FAN VA VI ÄR GRYMMA!!!  FÖR VI HAR VUNNIT MOT HOVSTA, FÖR VI HAR VUNNIT MOT HOVSTA, FÖR VI HA`R VUNNIT MOT HOOOOOOOVSTA, FY FAN VA VI ÄR BRA!!!

nej, jag skojar inte! vi har spelat i ett halvår och bara vunnit en match, mot dom sämsta och då spela jag inte ens i laget. men nu, wtf! vi vann mot hovsta som är dom bästa i serien!!! :DDDDD så nu har vi vunnit mot dom sämsta och dom bästa. Hahhah så jävla glad är jag!! :DDD Matchen blev 4-3 och vi vann varenda period, jag gjorde ett mål *stolt som fan* ! :DD alla va as bra och spela som aldrig förr,
FYFAN VA VI ÄGDE TJEJER, NI ÄR BÄST! :'D<3

Sen efter matchen blev dt att åka hem och pappa ringde till team sportia, och såklart va overallerna slut? ... så jävla sur blev jag, dt va nån som hade bokat dom, de sa att dt va nån nils från ordförandet eller nått. fick inte dom chansen att beställa overallerna först av alla liksom?!?!? :oo så jävla sur, så dt blev ingen overall för mig då..
Sen blev dt duschen och sen in till nora till Tildis, hahah fatta skoj vi hade. vi va flumma som fan och skratta åt allt?! Du är bäst! ;D Sen fick vi skjuts till gårn där den där "Rockkarusellen" skulle va, men när vi kom va dt slut :oo. Resten av kvällen ägnades åt att sitta och dryga med folk. Sen gick vi hem till Tildis och sov. (:
Vi vakna vid 12 idag och va väldigt trötta. jag hade världens träningsverk i rumpan så jag har jätte ont i den :(( ! Resten av dagen gick åt av gitarhero och klippning. Dagen gick snabbt och pappa hämta mig vid halv 5.

haha, jag klippte lugg på mig själv idag (a' blev nöjd faktiskt. bild kommer här nedanför. (:
Usch säger jag bara, imorrn är dt måndag och efter skolan ska jag till tandläkaren. Inte vanliga tandläkaren, utan till den i örebro. Jag ska ju få tandställning snart, och jag vet inte om jag ska få den imorrn eller om dom bara ska kolla. Scary!
Jag ladda in bilder från kameran idag också, har inte laddat in dom på länge se dt kommer lite gammla bilder också.

dominikanska republiken, saknar dt varje dag så tro inte att jag glömmer bort dt!<3
taggad till sälen!
Puss, din. :*
//F.


pannkakor med Tildis och Johnnis, onsdagen förra veckan. HAHA, rak banan ;)


noa är proffs på att steka pannkakor (;


muppmuppbild, men kul iaf :D


Lördag 24/1 -09.


mer bilder kommer, hittar ingen bra nu och måste kila! Du är bäst! <3


Äntligen fredag igen.

Skola idag, sen hem med dn super tidiga bussen.  När jag kom hem åkte jag och mamma till mormor, mamma och mormor gick ut och gick med hundarna och jag stanna hos mormor och gjorde iordning semlor (a' hahah. När dom kom tillbaka fikade vi, sen åkte mamma hem. Jag va fortfarande kvar hos mormor, sen gick jag över och va med therese. Jag färga hennes hår sen va jag tvungen att åka hem. Resten av kvällen har jag bara softat och kollat på film -Jiddra inte med Zohan. Visst, jag har redan sett den en gång på bio, men jag kolla på den igen med mamma och pappa. Jag tycker inte dn va lika bra andra gången som första om jag får säga dt själv.. Jaja, nu ska jag sova så jag är pigg till matchen imorrn. Usch, jag måste gå upp 7.45 .. på en lördag också, jag kommer va trött :/ Jag skulle fan behöva duscha också, men hann inte ikväll, eller glömde bort. Så jag får väl stå ut med fett hår, jag ska ändå bara spela match.
Pappa ska ringa Team sportia och kolla om dom har nån NIBK overall kvar som jag kan köpa, vi fick ett mail om dt idag så hoppas någon inte redan har tagit dom overallerna som finns kvar.. Efter matchen imorrn om pappa fått tag på team sportia ska vi typ åka dit och prova den, sen ska jag hem och duscha och sen tillbaka till nora för att kolla på Rockkarusellen med världens bästa Tildis! (: <3

Puss på er alla, din. <3
//F.



Semmelbak.

Haha, dt heter faktiskt så. Idag efter den tråkiga skolan bakade jag semlor med mormor, riktigt goda blev dom! Nu är hela frysen full med semmelbullar. Skolan idag va ruskigt tråkig som jag skrev nyss, fast på tekniken va dt kul haha. Hela skolan va as kall och alla gick runt och frös arslet av sig. Jag va jätte hungrig hela dagen så jag gick runt och tiggde pengar av folk så jag kunde köpa nått gott i cafeterian. Sen köpte jag saker hela tiden så alla borde tycka jag är jätte tjock nu ! AHAHAH :'sss

Jag <3 Semlor!
Men ät inte för mycket bara...
... man får jätte ont i magen,
som jag har nu.. ;s

Puuuuuuuuuuss på alla! , din. <3
//F.






En avslutande bild som minne från Dominikanska.
Synd att inte Amanda, Kalle, Erik och Elmo va med på den bilden också :(( <3
Fördjävligt är dt, att kanska aldrig mer kunna få träffa alla som vi träffa där nå mer :'(((( <3
Jag vill inte förstå bara, men jag gråter varje dag för jag tror jag har förstått...
I miss it as hell! ♥

Tilde jag la upp alla bilderna från tekniken, ensamma är dom dåliga men tillsammans blir dom bra! ♥


brännsår på knäna och humöret på sne.

Innebandy är dt bästa jag vet, men idag va jag jätte sur på träningen jag vet inte varför :ss :ooo dt gick väl sådär.. med dt slutade med att jag ramla på sargen när jag skulle ta bollen så jag fick stora brännsår på knäna.. Jaa , vem är klantigare än jag? Jag har ju redan fina knän :'') noot. Jag har ju stora ärr efter att jag ramla på cykel förra sommarn. Usch, inte vackert. Jag har varit tjurig hela kvällen typ, jag är irriterad men jag vet inte på vad bara.

Hej då, jag saknar
Dominikanska Republiken
jätte jätte jätte mycket. Snart orkar
jag knappt hålla humöret uppe, vill bara tillbaka.
Förlåt för jag tjatar, men jag vill inte förstå att jag aldrig
kommer få åka tillbaka dit. Jag älskar dominikanska republiken, klart slut.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Godnatt nu allihopa.
Puss, din. <3
//F.



Lenny, hahah så himla goo' step up mannen (; <3

innebandy nästa!

Åh, jag älskar innebandy. Jag är otroligt sugen och taggad på att träna idag, och väldigt taggad att spela mot Hovsta i helgen! Visst, vi kommer inte vinna men vi kommer stå emot och kämpa hårt . och så ska vi ju förstås försöka vinna också! TAGGA TJEJER!
Hovsta är jätte bra, och senaste gången vi spelade mot dom blev dt 14-2 va? till dom.. Jag och Tildis va inte med då för vi va i stockholm, så den här gången ska vi försöka tagga till laget och kämpa på!
Nu är jag hos farmor och farfar och har nyss vart nere i källaren och spelat lite innabandy, skjutit och lite så va (: Snart är dt innebandy träning, kulkul ! :'D
Ännu en gång, TAGGA MATCH I HELGEN TJEJER! :D<3

Jag saknar dominikanska. :(((((((((((<3333333333
Kyssaaar, ddin. <3
//F.


skidskor.

Här kommer en bild från idrottslektionen igår, när vi åkte skridskor. Tildes bild bara så ni vet (:

Mediateket.

Hejsan allihopa, haha ((((:
Idag är jag på bra humör :'D Linn är i skolan och vi har inställd engelska! Eller, rättare sagt uppgifter ist för lektion så vi sitter i mediateket och drygar haha 8'). Idag ska man betala för friluftsdagen i Sälen. Man ska betala 370 kronor för att följa med och då ingår liftkort, buss upp och lunch. Om man ska hyra saker så kostar dt ju såklart mer. Jag ska hyra skidor och hjälm. Så för mig kostar dt 540 kronor. = Hjälm-15 kr, skidor-135 kr, resan-370 kr, försäkring på skidorna-20 kr. Jag och Linn ska åka och jag längtar redan på att få komma dit! ((':

Usch vad jag saknar dominikanska... :((((
Love, din. <3
//F.


Pictures from the school.










Stekta pommes frittes - mummmmms!?

Förlåt, men dt känns som jag har så lite tid att blogga nu för tiden. Dt känns som om jag aldrig är hemma och gör nånting här. Jag är alltid i Nora med vänner eller i skolan eller spelar innebandy eller nått annat, aldrig hemma typ. Dt blir lite så när man bor utanför, som jag gör. Jag åker buss varje dag till skolan och till vännerna.

Skolan idag va dryg.. -som aIltid haha. Men dt börja bra med skridskor på idrotten på morgonen. Mina skridskor va jätte slöa och gick jätte tungt. Sen rulla resten av dagen på och sen efter so:n gick jag och jessica hem till Linn med lappen om utefriluftsdagen. Sen blev skoldagen slut och jag åkte bussen hem. När jag kom hem va jag så himla hungrig asså jag vet inte vad, så jag stekte pommes frittes i stekpannan för dt stog att man kunde göra dt på förpackningen. haha :$ dt funka faktiskt! och gott blev dt, mums!! Sen kollade jag på tv och fixa tvätten. Sen kom mamma hem med mat för hon hade handlat så jag hjälpte till att plocka in maten också.

Utefriluftsdag den 28/1:
Den 28/1 är dt friluftsdag på skolan, då kan man välja att göra massa saker t.ex åka till sälen eller gillersklack, nån järleåvandring och lite till :p så i år valde jag att åka till Sälen. Jag ska åka dit med Linn. Hahhaha kommer bli otroligt kul eftersom jag och linn inte är så bra på att åka skidor. Jag har aldrig åkt slalom skidor och linn har bara åkt nån gång. xd !!! Så dt kommer va jag och linn som står där borta i barnbacken... OJ! nu sa jag fel hahah, ...Så dt kommer va jag och linn och *Ligger ner och asgarvar för vi ramlar* där borta i barnbacken. Hahhahahha xd. Dt kommer bli jätte kul. Bussen till sälen går kl 5:30 från karlsäng, så jag ska sova hos mormor så hon kan skjutsa in mig dit. Sen ska vi sitta i bussen i några timmar ;D sen blir dt åka, åka, åka!! :D hahah puss på dt! :*

Förresten! Grattis Johanna Rosengren som fyller 15 idag! Johnnis och Fillis duvet ;D <3
Godnatt kyssar, din. <3
//F.


haha, dt ser ju inte så särskillt gott ut nej. xd ((:

saknader, mediciner, innebandy & vänner.

Helgen har gått lite upp och ner om man ser dt från min sida. Fredagen sööög verkligen, iaf förmiddagen. Sen på kvällen va dt bara soft.
Lördagen va tråkig som ja vet inte vad. Va hemma och glodde på tv, sen upp till mormor och gå ut och gå med mamma. Sen hem igen och duscha. Sen blev lördagskvällen bra. Jag åkte in till nora för jag kände mig frisk och bra i örat. Jag umgicks med Tildis och Andrea på gårn. Sen kom farfar och hämta oss sen sov jag hos farfar. Min farbror och en av mina kusiner va där, fast alla sov när jag kom dit.
Jag vakna på söndagen (idag asså) kl 9 för jag hade alarm då för jag och Tildis skulle kolla på innebandy kl 10. Men så kollade jag på mobilen , och då hade jag fått sms från henne där dt stod att matchen börja 12 ist. haha - ingen ide att lägga sig igen, va tvungen att umgås med farmor och farfar och Hugo(kusin). Så jag gick upp och tog min medicin och åt frukost, sen lekte jag med bilar och la pussel med hugo och farfar och farmor haha. sen åt jag mat och åkte sen till idrottshuset för att träffa Tildis och kolla på innebandy. Vi kolla på innebandy hela dagen sen åkte jag hem med buss.
Usch , imorrn är dt tråk skola också... Jag försöker tjata på mamma och pappa att vi ska åka tillbaka till dominikanska republiken också, fast jag vet inte om dt går så bra med dt.. :(((((( <3 Vill verkligen tillbaka, saknar dt så otroligt mycket så dt finns inte.

Ha dt bäääst.
Love, din. <3
//F.


ps. dominikanska republiken will allways be in my heart. i miss it ! <3 ds.

i wanna dance with somebody.


hahhahahhahah bilden, lika borta och drogade båda två. haha sakna nyårsafton.

i wanna dance with somebody - jag dansade med thibo till den låten. fyfan nu börjar jag gråta igen.. :(
usch, dt väcker så många minnen .. <3:( saknaden är för stor, jag kan inte tänka på nått annat.

Godnatt, din. <3
//F.

doktorn säger stor öron inflammation.

suck säger jag bara asså! Skolan och dagen började bra med frukost i skolan med klassen för tjejerna vann innabandy turneringen. Sen hade vi hemkunskap och då planerade vi va vi skulle laga för mat de kommande lektionerna, sen drack vi smootie (: tildes och min blev liiiiiite mycket socker? (aa' haha. sen på rasten fick jag otroligt ont i mitt högra öra. svenskan började och isabell läste högt. Jag höll på att dö av ont i örat asså, dt va så jävla hemskt. när hon läst klart prata jag med henne om att jag hade jätte ont i örat så hon sa åt mig att gå till sjuksystern. Jag och tildis gick dit och hon kollade mitt öra. Hon sa inte så mycket, men sa att jag skulle till vårdcentralen och kolla upp dt iaf.  Efter dt ringde jag mamma så hon skulle hämta mig och sen skulle vi till vårdcentralen. Mamma hade typ nyss gått upp så dt tog lite tid innan hon kom. Tack tildis för du va kvar och vänta med mig tills hon kom! <3
Sen kom mamma iaf och vi åkte till vårdcentralen. Där fick vi vänta i typ en timme tills vi fick gå in till en doktor. Han prata inte så bra svenska så jag hade väldigt svårt att höra vad han sa eftersom jag hörde dåligt på dt onda örat också.haha. Han frågade några frågor och sen sa han att jag hade en stor jävla fucking öron inflammation , så jag ska käka antibiotika i 5 dagar nu sen ska dt bli bättre. Så jag och mamma åkte till apoteket och tog ut min medicin, jävla antibiotika och massa skit.. :( och då när vi åkte dit pyste dt typ i mitt öra och dt börja rinna vätska. smärtan stannade upp, åh så himla skööönt :') när vi kom hem åt jag massa medicin och la mig i soffan. dt tog 5 minuter innan jag somna. haha jag dreggla ner hela kudden (aaa' HAHAHAH xd ussssssssch! men... öron inflammation är int nice. hör dåligt i höger öra.

Nu ska jag sova trorja (:
Kärlek, din. <3
//F.


ps. dominikanska republiken, varje dag, varje minut, varje sekund - hela tiden tänker jag på dt. <3 ds.

saknad och tårar hänger ihop.

Dagarna går långsamare än vanligt nu för tiden. Skolan är dryg och tråkig så dt finns inte. Jag har haft en speciell låt i huvet också... - bilder ploppar upp i mitt huvud och jag vill bara bort, tillbaka, spola nu!
Innan min bror Tim åkte ner till sin lägenhet efter dominikan-resan så visa han mig en låt som han tyckte va bra. Jag lyssna och sa; ja dn är väl bra. och gick vidare. Sen nu i morse kom jag på alltihopa...
Shaggy ft. Akon - What's Love
Den låten spelades i dominikanska på discona, just när jag dansa med Thibo.
Jag får hela tiden upp bilder i huvet på honom och tänker på dt hela tiden, jag kan inte bara släppa dt. Jag kommer ihåg allting som om dt va igår, hur han dansa, vilka som dansa, vilka som kolla, allting!  Usch, jag börjar tänka på låten och blir tårögd på en gång. Jag kan se dig framför mig hela tiden. Liggande, stående, dansande, när du spela volley boll, när du äter mat, när du är med på step up'en, sittande, i alla positioner.. misstolka inte.. jag kommer ihåg varenda dag, varenda minut, varenda sekund med dig. Jag saknar dt mer än allting. Jag vill träffa dig, krama dig, kyssa dig. Jag drömmer till och med om dig.
Thibault Renouf, jag saknar dig sjukt mycket. jag vill ha tillbaka allting med dig att göra. Jag vet att jag bara va en semester flirt för dig, men du va nått speciellt för mig. Jag fastna helt enkelt för dig, helt sjukt. Du är så otroligt vacker, ja bland dt vackraste jag sett! Jag älskar ditt sätt att röra dig på, ditt sätt att se på mig på. Dina ögon... dom är helt otroliga. Dm är de vackraste ögonen jag sätt, jag lovar.
Jag kommer aldrig glömma den här semestern, dominikanska republiken 2008. Jag vill bara spola tillbaka, jag vill inget annat. jag saknar dt mest. snart drunknar jag i tårar...

Kyss, din. <3
//F.


ps. saknaden är stor, nästan för stor... dominikanska republiken 2008! <3 ds.

efter första kommer andra meddelandet.

haha, förresten!
Förlåt att jag är tjatig med att sakna dominikanska republiken och att jag vill tillbaka och allt så. Men dt är såhär att jag tror jag aldrig har haft så kul som när jag va där, jag va som lyckligast då. Tiden går inte att beskriva, dn va så stark.. Jag saknar dt mer än jag har saknat nått annat i mitt liv. dt va som en dröm för mig. en riktigt underbar dröm som alla önskar ska slå in, fattar ni? förlåt för jag inte har berättat så mycket om dt, men dt kommer jag lovar! jag hinner inte nu för snart åker bredbandet ur.. :/
jag berättar nån gång i veckan iaf, tror jag. (:

Maaaaassa kärlek, din. <3
//F.


ps. gissa vad? haha. JAG SAKNAR TIDEN I DOMINIKANSKA REPUBLIKEN! +T <3 ds.

hemma.

Hejhopp (:
har vart hemma från skolan både måndag och tisdag nu. Jag hoppar spanska provet och gör dt senare. Men jag ska gå till skolan imorrn iallafall, för jag känner mg mycket bättre nu -mindre halsont och febern är nästan borta (typ') . yessss! (y' Usch dt är riktigt obehagligt med att ha jätte ont i halsen när man sväljer... :s

Juste, har slutat användt löshåret nu också.. Dt har slitit bort lite hår på ett ställe så jag vill inte ha mer bort slitet hår nu!!!! så nu är dt borta, nästan. haha. Dt ligger på skrivbordet. Menmen, ingen hårförlängning för mig på ett tag! Buhu-hu...
Men nu ska jag kolla klart på top modell och sen krypa ner i säng nån gång.

Hörs och syns.
Kyss, din. <3
//F.


ps. som alltid.. jag saknar dominikanska! ♥ ds.


soffliggare.

Den här dagen började dåligt, vakna halv 11 av att pappa väckte mig. Jag frös och va jätte kall och ville inte gå upp, men jag va tvugnen. Jag gick ner och åt frukost, sa att jag frös jätte mycket och tog tempen. Jaa såklart hade jag feber... Sen åkte pappa och jobba. Han har jobbat jätte mycket den hör veckan så han jobba på lördag och söndag också.. Suck. Resten av dagen har jag legat i soffan hela tiden. Mina ögon gjorde ont och va svullna, hade ont i halsen, ont när jag svalde, ont i huvet, trött, frusen, feber. Kan dt bli sämre? Jo juste, jag mådde lite illa där emellan. Fast jag hade ganska tur och hitta bra tv program hela tiden. Jag kollade på 5 filmer också för att ha nått att göra. Sen ringde jag pappa och sa till honom att jag ville ha godis, haha så han skulle köpa dt när han åkte hem.
 Han kom hem halv 9 ungefär med godis och allt. muums! en algrensbilpåse och en gott&blandatpåse. Tack pappsen!

Jag är jätte trött , fryser och har feber. Så dt blir nog ingen skola för mig imorgon. På tisdag måste jag gå för då har jag spanska prov. har ju MVG i spanska så vill inte sabba dt. Men men , om jag inte går på tisdag får jag göra provet senare, thats life.

Kram 'eftersom jag är sjuk haha, din. <3
//F.


ps. jag saknar dominikanska! jag kan inte tänka på nått annat. jag måste tillbaka med samma folk! <3 ds.

E.M.D in my <3

Ja, jag säger då dt. Man kan inte annat än att bli glad och skrattig när man ser E.M.D tillsammans. Dom är så charmiga och snygga och ser ut att ha så kul. Jag skiner iallafall upp varenda gång jag ser dom, haha. Som mamma sa också;
Dt är som T.O.M.T när dom är i farten faktiskt. haha (:
Jag är fan kär i dom också, haha. Nån som vill gå på nån av deras/eller dannys spelningar sen när dt kommer ut?!?!?!?!?! Jag ska dit, dt kan jag lova. Måste bara hitta nån att gå på, jag hittar ju knappt ingenting fakta om deras spelningar :'s

Jaha, vad ska man säga... Jag är jätte trött och drogar E.M.D, fast mest danny. Dt blir ingen film idag, dt är jag för trött för. Jag ska väl snart gå och lägga mig antar jag, för just nu känns dt som om jag skulle kunna somna när som hellst.

Förresten! Jag har ju inte berättat att jag fick se mina betyg när jag kom hem, jag sluta skolan två dagar före för att jag skulle utomlands så mina betyg skulle bli hemskickade. När jag såg brevet trodde jag dt va sånt där dåligt brev från biblioteket att jag hade glömt lämna in en bok elller nått. Men sen så kom jag på va dt va när jag såg överskriften: "Betyg för årskurs 8 hösttermin" eller nått sånt haha. Usch, först ville jag inte titta på dom, men sen tvinga jag mig själv. Jag blev förvånad när jag såg att jag hade fått två MVG. Ena i idrott och dt andra i spanska. Sen fick jag två VG. Ena i Biologi och dt andra i bild, sen va resten G. Jag blev fett nöjd, fast jag ville ha mer VG.. :/ :p

hahah slut klagat nu!
Nu ska jag sova.
Loove, din. <3
//F.

ps. jag saknar dominikanska republiken sjukt mycket! snälla, ge oss tillbaka tiden! <3 ds.


myspys+spa !

Jag kom hem från Nora efter att ha kollat på innebandymatchen mellen nora-ösk. Ösk vann med 7-2... Förra gången vi mötte ösk va vi i örebro och nu när dt va hemma match va vi inte alls lika bra, vi va för trötta och slappa. Men bra kämpat ändå! (: Sen efter matchen ringde jag mamma så hon skjutsa hem mig.
På vägen hem bestämde vi att vi skulle ha en myskväll/eftermiddag idag, med spa och skoj. Dt blir peeling, ansiktsmasker, bubbelbad, nagellacksmålning och lite mer. Sen ska vi också sjunga singstar och kolla på film. Myspys!
Kyss, din. <3
//F.


Soft kladdkaka!

Förlåt, men nu kommer dt tredje inlägget för idag... hoppas dt inte blir för jobbigt att läsa, haha.
Imorrn är dt innebandy match klockan 12 i noras idrottshall mot ösk. Jag ska inte vara med för jag ska stå över den här gången.. Lite tråkigt för dt här är en viktig match som vi kanske kan vinna eftersom vi spelade ganska lika sist. Jag hade mer än gärna vilja vart med men så är dt, alla måste stå över nån gång. :/ Men men, jag ska kolla iaf så får hoppas att dt hjälper som stöd. (: Nu tar ni dom brudar!

Tillbaka till idag. Skoldagen gick ganska snabbt som alla fredagar, jag har ju bara 3 lektioner sen slutar vi 12.40. Först hade vi hemkunskap i 80 minuter. Den här gången gjorde vi pizza, mmmm ! Sen efter dt gick vi på rast i 20 minuter nått sånnt, sen blev dt 80 minuter svenska istället. Dt va soft, för först prata vi, sen läste våran lärare bok och sen läste vi bok. När svenskan var klar var dt dags för lunchrast. Tildis och jag hade ätit massa pizza på hemkunskapen så vi skippa lunchen. Rasten gick åt att gå runt i korridoren (som vanligt) och dryga och prata med folk. Sista lektionen va so och dt va dt softaste på hela dagen. hahah. Vi pratade om nånting i 10 minuter, kommer inte ihåg vad. Sen när dt va avklarat va dt slut på lektioner och vi fick gå hem, Jippie! (: Men.. varför gå hem när man kan va kvar? haha enligt Tilde typ. Jag skulle va med henne idag så vi va kvar på skolan lite men sen gick vi äntligen hem till henne. Där blev dt massa flumm med micke och nilla. HAHAHA :D Vi kolla på nån film som tildis pappa tog fram och prata om, hahah jätte kul :'D Sen baka vi kladdkaka, eller rättare sagt kladdkakor. Den första gjorde vi nått fel på så ägget såg ut och smaka plast så vi åt upp smeten och gjorde en ny på rätt sätt. Den andra blev mycket bättre, mmmm va god den blev. (: Sen efter fikan gick vi upp till datan och gjorde en dans och sen var dt dags för mig att bli hämtad och bära av hemmåt.
När jag kom hem var maten klar och dofta underbart. Jag va inte så hungrig efter all kladdkaka, men jag fick i mig. hahah (: Sen blev dt att kolla på världens bästa film som ni har hört talas om nu.

Dagens ord: soft kladdkaka!
Men nu ska jag inte dryga ut dt här mera, snart blir dt dags för sängen!

Puuuuss, din. <3
//F.

ps. jag saknar dominikanska republiken, bakåtspolning, tack! <3 ds.

förälskad.


Gud va jag älskar de här filmerna, dt finns knappt något bättre. Jag va helt förälskad av att se den första Step up förut och nu kan jag inte ens förklara vad jag är nu. Jag älskar dansen, musiken, draman, romantiken, storyn, ja allt! Den ända nackdelen som jag tycker är att den förra dansaren Ty va inte alls med lika mycket i den här filmen, han va bara med en liten stund sen försvann han.. :( Men annars va allt super! och när man har kollat på filmerna då blir man så himla dans sugen så dt finns inte! haha, nu känner jag verkligen för att börja på dans... 
Nån som vet om Step up 3 kommer ut?! :D
 
Filmerna fär helt klart 5 av 5 i betyg av mig. Stjärnklart! (; hah <3<3<3
Kyss, din. <3
//F.

Step up 2: the streets

Nu blir dt movietime!!
Nu har jag äntligen ändrat min design också, vad tycks?! Jag tycker dn blev nice iaf ;D PUSS <3

Massa kärlek och saknader efter dominikanska, din. <3
//F.

ny design? (:

Nu har jag fixat en ny header, ska bara klura ut vad jag ska ha för bakgrund och sånnt nu. Tycker ni jag ska byta till den här eller ska jag ha kvar den jag har ? Dt kan ju va lite fräsht om dt blir en ny för dt nya året? haha puss.<3
Kommentera vad ni tycker! <3

Kärlek, din. <3
//F.


skolan börjar... igen.

suck, ja nu är första dagen avklarad. Dt gick ovanligt snabbt och bra. Skojade runt dagen med Tildis och Linnis så dt gick snabbt haha. Dt hände väl inte så mycket den här dagen, dt va som vanligt med lektioner och så. Fick reda på provresultatet från so provet vi gjorde innan lovet av asatro, fick VG. Är ganska nöjd iaf (: Sen hade vi engelska och då hade vi vikarie i datasalen. Vi va inne på burkar.nu haha, där hitta jag och linn en sida med massa meningar på skånska, mycket kul! ;D Sen blev dt hem och laga mat och skriva i hemkunskapsläxan som skulle va inne v.50 :ss !

Jag funderar på att ändra min blogg lite... Som ni ser har jag ändrat texten iaf, jag blev så trött på den andra ;s Men vi får se hur dt blir med dt. (:

Love, din. <3
//F.

osynlig?

Osynlig... kan man vara dt? Fick en konstig känsla nyss. Jag kände mig tom, borta och osynlig helt enkelt. Frånvarande, fast ändå där, i bakgrunden liksom fast ingen märken en. Mhm, konstig känsla :///

Hade innebandy träning idag, gick väl sådär. Men är väl inte så konstigt eftersom man inte har tränat på några veckor och vart på en strand och softat istället va? haha (: Tog gruppfoto efter träningen också, usch nice att ta kort efter träning när man är svettig och allt? Dt kommer nog inte se särskilt bra ut. ;s

Skolan börjar imorrn , vet inte vad jag känner för dt. Inte roligt och inte tråkigt, eller? :/ Nej måste sova nu så jag orkar med imorrn..

Love, din. <3
//F.


innebandy, lagfotot :p <3


saknar dominikanska som fan! :( haha lägg märke till mig som dansar med Elmo i bakgrunden (aa' :D <3

dagens skönaste x'd

haha, visste ni att man säger totte till toffs i skåne? och tottar till toffsar? hahaha x'd
Kalle som jag träffa i dominikanska och jag pratade på msn:

Kalle - har du bilden på när mitt hår e uppsatt i tottar? :P
Jag - nej dt tror jag inte :p tottar? :s
Kalle - totte... som man sätter upp håret med :P
Jag - HAHAHHAHA x'D toffs? :p
Kalle - ja :P
Jag - hahah :p nej dt har jag inte :p
Kalle - Okej :/:P
Jag - hahah totte x'd :p


förlåt, men ja tyckte dt lät roligt iaf xd ((:
Nu blir dt träning! <3

Kyss, din. <3
//F.

Lämnade igen...

.. japp, nu har han lämnat oss igen. Tim om ni inte fattar, haha. Nu börjar jag faktiskt bli van att inte ha honom hemma och så, dt känns som han fortfarande är här :s (:

Idag blev dt att åka in och lämna av tim vid tåget i örebro och sen åka till onoff och hämta hem min kamera som vaart på lagning i typ 2 månader eller nått? -Efterlängtat! Vi gick runt lite på onoff och kolla lite, jag köpte även singstar och pappa köpte rakapparat. hahah. Sen åkte vi runt och kolla på skor men vi hittade ingenting alls som va bra så vi åkte hem. Resten av tiden när jag vart hemma fixade jag på rummet, kolla på tv och fixade singstar.
Nej nu blir dt att glo på lite film sen sova, mums!

Kyssar, din. <3
//F.

ps. jag saknar dominikanska republiken jätte mycket! snälla spola tillbaka tiden åt mig :(((( <3 ds.


hahaha tim ser tjock ut på bilden, förlåt x'd


Nyårsafton nummer två. <3

Visst är dt roligt att man faktiskt kan fira nyårsafton flera gånger? :'D
Jaa, så är dt faktiskt. Jag fira nyår två gånger i år. En gång på dominikanska republiken och en gång hemma i sverige med mina två bästa vänner. Kvällen blev lyckad, vi handla saker inför kvällen, sen gjorde vi tacos. Efter dt åt vi och hade kul. Dt va perfekt spark underlag ute så vi kasta på oss ytterkläder och skor och gick ut i den iskalla vintern klockan 11 på kvällen och åkte spark. Riktigt kul va dt. Sen satte vi oss i snön i tildes trädgård och satt och prata tills våra tår och fingrar var bortfrusna. haha. När vi kom in var klockan nästan tolv så då gjorde vi glass och åt med hemmagjord kolasås. MUMS!
Klockan blev tolv och vi öppna våran "champangeflaska" som va pommac och korken poffade upp, vi blev chockade att den poffade eftersom dt va pommac så vi testade att göra dt flera gånger och dt funka varje gång faktiskt (a' (h' haha :p Sen busringde vi lite, fast dt blev serriöst tillslut så tilde satt och prata i telefon as länge!!!! :oo säkert 5 timmar!!! ;s Jag och Linn blev extremt trötta och sprang runt och as garva åt allting och massa, sen somna vi i soffan x'DDD Sen kom tilde och väckte oss kl 4 typ och vi gick upp och la oss i sängen ist.

Vi vakna typ vid 10 av att Linns mobil ringde. Jag trodde dt va min mobil så jag tog upp den och svara utan att säga nått, sen kom jag på va jag gjorde så jag gav den snabbt till linn x'd hahaha sen somna vi om. Vi vakna igen kvart i ett och fick lite bråttom , linn skulle hem till sin hund och jag och tilde skulle till örebro och träffa robin och markus? haha.
Farfar skjutsade hem oss till mig så jag fick lämna sakerna sen skjutsa han oss till busshållsplatsen. Dt va ju lite hyfsat kallt va? Brrrrrrrr!
Vi va i örebro och umgicks med robin och markus till halv sex, då åkte vi hem som två stora isbitar. Jaa, hela jag va íaf som en isbit. Jag gick av vid mig och sen låg jag i soffan och framför datan hela kvällen sen. Jag hade ruskigt ont i huvet och mådde inte alls bra. Ussssch, jag kanske är sjuk :(((


HAHAHAH visst är jag bäst på att göra om bilder? ((((; AHAHAH


Våran supergoda glass med hemmagjord kolasås <3 :'D


Hihihihi, våran pommacflaska ((; <3

Gott nytt  år!
Kyss, din. <3
//F.

Paradise. <3










Sammanfattning av Dominikanska republiken 2008 <3 :
Svarta tomtar, vita stränder, klappar på stranden, tokiga tomtar, nya vänner, snygga killar, semesterflirtar, fyrhjulingsutflykter, hästutflykter, båtutflykter, danser, discon, drinkar, nyår, raketer, skrammlor, hattar, kronor, champange, sjukdommar, och MASSA kul!

Dt finns så mycket mer jag kan berätta, men jag orkar inte nu.. Förlåt ;s dt kommer säkerrt sen. Jag kan lova att jag har haft dt riktigt jävla kul och att jag vill göra om dt igen, bara spola tillbaka tiden och stanna där. Mmmmmmmmmm, tänk va underbart. <3
Såklart har jag saknat er här hemma också! Jätte mycket!
Tildis och Linnis, saknat er massor! (: <33

Jag har skaffat facebook nu förresten, så jag kan prata med killar och vänner jag träffa där borta och så. Jag har lagt upp många bilder där , så kolla där om ni vill se mer! (:

Kyss, din. <3
//F.

Uppdatering!!! (:



Jaaa ni ser rätt! Tildis och jag vann faktiskt!
Med väldigt hård konkurant men domarna gillade tydligen oss bäst. haha. Jag tycker dom andra skulle vinna för dom förtjäna dt mycket mer och va mycket duktigare, men så är dt! Jag är glad som dt är och stolt :'D haha

På onsdag (17/12 -08) åker jag och familjen till dominikanska republiken!

Pussssssssssssssss , din. <3
//F.

RSS 2.0