hej mitt vinterland, nu är jag här!

lalalalaaa, nu har jag suttit och nynnat på den låten hela morgonen. Dt är så otroligt fint utomhus nu, så dt är svårt att tro faktiskt. Jag har inte skrivit på några dagar, men nu skriver jag iaf. (;

Igår efter skolan följde tildis med mig hem. Vi bakade saffransbullar och fixa lite inför talangen. Sen tog vi bussen in, som va försenad typ 20 minuter? :'o sen gick vi till kalsäng och övade inför talangen så allt skulle sitta. Vi visade även dt för några.. Sen gick vi till smedgår´n och uppträdde där. (: dt gick bra, förutom att vi glömde dansen till den sista låten +att jag är typ snart sjuk så min röst låter fördjävlig! :''s men annars gick dt super! (:
Sen gick  vi tillbaka till gårn och umgicks lite med folk. ^^ Sen gick vi tillbaka till smedgårn och åt godis och sen blev sjutsade hem av farfar. (:

Ikväll gäller dt! Ikväll är dt talangen, TAGGA!!!!!!!!!
Heja på oss, snälla?! :D<3333

Kyss, din . <3
//F.

skitdag...

Usch, den här dagen gillade jag verkligen inte :(((
Skolan va väl som väl som vanligt, dryyyyyyygt! Sen va dt träning för talangen med Tilde, vi va lovade att få träna i aulan för Töka, men wtf! då va dt några andra där som skulle ha tiden så vi fick ta den halv 5 istället. Då blev dt att stå utanför karlsäng och prata med några, sen gå till konsum och köpa lite. Sen gick vi tillbaka. Träningen va väl bra och så. Sen ficl vi sjunga en gång med våran gitarrist.
Sen blev dt innebandy träning och usch va trött jag blir... Alla kedjor som vi har, har ju typ spela ihop sig och typ bestämmt att vi ska spela så? och då har dom plockat ihop moa, alice och dessi i en kedja, och sen julia, ida och michaela i den andra. och så är dt bara resten kvar som dom plockar ihop till en kedja lite sådär... Kul för oss att spela så? :(( liksom, räknas som "resten" ? :((( serriöst, dt suger!!!

När jag kom hem blev dt mat, duschen och plugg. Jag har engelska prov imorrn och dt känns verkligen inte som om jag kommer att klara dt. Jag går ju i bästa gruppen eftersom jag böt i slutet av 7an och nu ångrar jag dt... :( jag hinner inte med och dom andra är mycket bättre och snabbtänkare...

Usch, jag vill inte gå till skolan imorrn :(((((((

Puss, din. <3
//F.


skola, träna, plugg.

Dagen blev som vanligt typ.
- Först skola, sen träna till talangen med tildis sen hem och plugga.

Ett stort plus är att jag och Tilde har kommit jätte mycket framåt med våran talangträning! Varje gång vi tränar så kommer vi framåt, toppen! Min farfar och farmor ska hålla i en "buggkväll" med deras dans på fredag, så då ska jag och Tilde få uppträda med våran sak när dom tar en fika paus eller nått. Dt kommer bli jättebra, då kommer vi inte ens vara nervösa på lördag när riktiga talangen är liksom! :'D
Jag är jätte taggad till dt och tror att dt kommer gå jättebra.

Puss din , <3
//F.



förlåt, men jag har jätte bildbrist...

skola.

Nu sitter jag i mediateket i skolan och väntar på att Tilde och Linn ska bli klara med deras Svenska jobb som dom håller på med. Tilde håller på med Johan Palm och Linn med Tyra Banks. Själv så håller jag på med Danny (((; hahah misstolka inte x'd .
Dt här blir ett kort inlägg, men dt är nog ganska skönt för er att läsa. Hahah.
Nu ska vi snart gå hoppas jag. Jag kanske bloggar ikväll, eller vi får väl se. (:

Puss, din . <3
//F.


Finaste Danny.<3

match.

Jag hann inte blogga igår, men nu kommer dt.
Efter skolan igår tränade jag och tilde till talangen. Dt gick bra, och vi tränade med kläder och allt. Sen hämtade min farfar oss när vi va klara, ca 16.00. Han skjutsa oss till Smedgårn där vi skulle testa mikrofonerna eftersom vi ska göra ett genrep där innan talangen på fredag. Dt gick bra, men dt va krångligt med massa mikrofon sladdar. (På talangenska vi ha trådlösa mikrofoner.)
När vi hade vart där och kört igenom 3 gånger kanske, så lämnade ci av tilde hos sig och sen åkte jag till farfar och farmor och åt pannkakor.

Sen va dt dags för innebandy match. Samlingen va kl 17.45 och vi åkte nästan direkt.
Jag åkte i samma bil som Tilde, Jossan och Michaela. Vi lyssnade på Johan Palm låtar hela vägen och dt slutade med att jag fick ont i huvet...

Vi kom precis en halvtimma innan matchen började och då fick vi jättebråttom för att byta om och värma upp. Matchen blev ganska jämn, fast vi hade spelet. Resultatet blev 3-1 till dom, och deras mål va typ bara turmål... Hiihhi jag råka springa rakt på en spelare så den ramla, och då fick vi frislag? :D hahha dt va kul :D
Sen efter matchen duschade vi och åkte hem. Jag blev avsläppt vid mig. (:
Bra spelat allihopa! <33

Talangenträning och innebandy match.

Ja, dagen blev som plannerad! När jag kom in till nora gick jag direkt hem till Tilde, där övade vi till talangen,fika och hade kul. Sen åkte vi med Karin (Hette hon så? iaf Edvins mamma. Edvin är Tildes kusin.) Vi kollade på matchen och hade kul med Andrea och Ida, sen när dt bara var några minuter kvar gick dom. Jag och Tilde kollade klart på matchen och satt kvar ett tag, sen gick vi ut. Vi gick upp till nöjesbutiken och köpte godis, sen gick vi till Ica för att tilde skulle köpa en ny chockladkallender (eftersom hon redan ätit upp sin x'D) fast dt fanns inga där så vi gick tillbaka till idrottshuset. När vi kommer dit och ska gå egenom tjejernas omklädningsrum så öppnade vi dörren och där va massa killar x'D haha vi bah: asså, kan vi gå egenom, vi har en träning där uppe?
då sa nån: Jadå, dt är bara att gå egenom! ;D
hahah så dt gjorde vi. Vi gick fnittrande egenom och såg ca, 5-6 st killar i kalsonger? (aa' hihihihi :D Vi kollade på Tildes gympa träning, tilde kunde inte vara med pga sin fot. Sen kom bussen kl 19.00 och jag åkte hem. (:
Dagen blev niiice ! ;) <3

Dagens planering.

Hejsan hoppsan alla vänner! ((;
Vaknade klockan 11.00 idag av att pappa ropade på mig att dt var frukost. Så jag gick upp och åt, sen fixade jag lite i rummet och sen satt jag mig här.

Dagens planer är att åka in till Nora och kolla på innebandy match och träna lite inför talangen med Tildis. Roligt värre! (; <3


Innebandymatch och film.

Jag vaknade imorse när klockan var 07.00, så jag låg och väntade på att klockan skulle ringa. Jag låg kvar i sängen vaken till 07.45 när väckarklockan äntligen ringde. Jag låg kvar i sängen i ännu en kvart men så kom jag på att jag hade bråttom eftersom vi skulle åka hemifrån klockan 08.30 och jag skulle hinna fixa iordning mig och äta innan.
Jag klarade mig och kom dit i tid. Matchen slutade 8-5 till Lillån, men dt var as bra spelat av oss Nora! Dt var iallafall som en vinst för oss. Jag tycker inte dt gick så bra för mig idag för jag är typ sjuk så jag fick as ont i halsen och blev astrött jättesnabbt.. :'s Jag vill verkligen inte bli sjuk, men dt verkar som jag kommer bli dt... :(((

Sen efter matchen gick jag, mamma och pappa lite på stan i nora och kollade på julmarknaden. Vi gick in på Thomas kläder också, där köpte jag en klämming som jag ska ha på julafton i dominikanska.  (((: <3
Sen åkte vi hem och chilla massa, kollade på filmen "Mamma Mia" , fixade den nya blogg designen och droga massa robin bengtsson.
Bara för att jag älskar honom!<3


Ny blogg.

Nu har jag gjort en ny blogg till mig, den förra jag hade var dt inga som läste så jag tröttnade helt enkelt. Men nu sätter jag igång igen och bloggar. Så nu får vi väl hoppas på att dt blir flera som läser. (((:


RSS 2.0