Drömmar bort från snön.

Godmorgon alla solstrålar!
Jag vakna av att solens strålar sken rätt på mig imorse, vilket fint väder det var! Men nu har det blivit molnigare men solen kikar fram nån gång ibland. Dagens planer är att gå ut och gå med mormors hundar eftersom mormor och morfar är i stockholm och lämnar av kusinerna, baka tårta och sedan gå på tjejkväll hos Therese. Jag hoppas att dagen går rätt fort så att det blir kväll och tjejkvällen startar! Jag sitter här i pyamas och med obäddad säng och klockan är 12.53.. Haha, det är ju helg så då måste man ju få slappa lite va? Nej men jag måste göra iordning mig nu. Snart ska vi ut och gå med hundarna, vi ska ta med oss lunchmackor med kyckling/curry fyllning i och oboy, mums!
Ha en underbar dag! :D




* Bild från nyår på dominikanska republiken, ett underbart minne. Jag tänkte på dominikanska hela kvällen igår, jag vill bara tillbaka! Spola tillbaka tiden, någon?!
Jag saknar mina sötnosar Amanda och Anna sjukt mycket också.

I remember kissing in the moonlight.

Jag kollade nyss på Amanda Benders bilddagbok, hon hade laddat upp några bilder från dominikanska och tårarna kom direkt. Asså jag fattar inte hur fort tiden går? För exakt två månader sen var jag i Dominikanska Republien och hade mitt livs lyckligaste tid. Jag får fortfarande upp "filmklipp" i huvudet och bilder, musik och röster. till och med dofter faktiskt.. Jag vet, jag är nog inte normal. Jag saknar det grymt mycket, fortfarande. Jag vill bara tillbaka och njuta av livet.



haha, ååååh! jag saknar kvällarna, speciellt den här kvällen. Den här kvällen var den första gången jag och Thibault kysstes, den kvällen som var de andra fulla fransmännens sista kväll, den kvällen som det klickade mellan amanda och ahrtur, den kvällen som anna och victor satt och prata hela natten, den kvällen som de flesta minnerna från discot kommer ifrån.

Tack för tiden på Dominikanska Republiken med er, Amanda, Anna, Kalle, Erik, Tim, Christoffer, Alex, Samy, Elmo, Thibault, Mark, Victor, Ahrtur, Hugo, Jess, Jessica, Joey, Ann-Sofie, Lenny, Donkey, "din mamma" och många fler.
Det kommer ett inlägg med mass bilder om ett tag,


Hur många semlor får man äta på en och samma dag egentligen?

Herregud, jag tror jag har ätit hela 4 stycken semlor idag. 2 på hemkunskapen och 2 hos mormor, haha mums! Men jag måste nog börja tänka mig för nu.. Jag hade hälsoundersökning idag och fick reda på min längd, vikt, syn och färgsyn. Det gick bra utan problem, men jag är inte helt nöjd.
Efter skolan blev det att åka till mormor och träffa kusinerna en sista gång innan dom åkte hem. Vi åkte pulka och gjorde en stor snögrotta.













Sötisar!

Bilder.


Bara för att min kusin Nelly är sötis!


Även om jag försöker, kommer jag ändå aldrig bli söt som du är.


Hahah Clara vet hur man dampar loss i snön! ;D sööto!



Extra syslöjd på rasten.

Jag och Linn följde med Tilde till syslöjden på rasten för att hon skulle göra klart. :)<3




We know how we can do it.


Skoltrött direkt efter lovet.

Det har varit en lång vecka men jag har inte hunnit sitta vid datan en ända gång, stolt faktiskt! :) Ett minus är ju att jag kommer efter så himla mycket med bloggandet då..
Veckan hitils:

Måndag - skola, fysikprov, tandställning, träning, sova
Tisdag - skola, tilde, match, sova
Onsdag - skola, kusinerna, träning, sova hos mormor
Torsdag - skola, so prov, kusinerna, hem, sova.



I måndags var det tråkskola som vanligt men jag slutade en timma tidigare för att jag skulle till tandläkaren. Mormor skjutsa dit mig och där böt dom tråd och satt dit snoddar. Jag fick välja färg på snoddarna och tjejen som är min tandläkare var ivrig och ville att jag skulle ha rosa för det var hennes favoritfärg. Eftersom rosa också är min favoritfärg så tog jag naturligtvis det. Sen när snoddarna var färdiga satt hon dit tandställning i underkäken också, sen var jag klar.
MEN. på vägen hem från tandläkaren lossnade en av plupparna (jag vet inte vad de heter men de som tråden sitter fast på), så en vass tråd stack in i min kind. Jag fick panik och ringde mamma. Min mamma är tandhygienist i Nora så hon visste vad jag pratade om. Hon sa att de precis hade en liten öppning från schemat så jag kunde komma in och dom fick kolla på det. Dom brukar inte göra tandställningar så dom var lite osäkra och så, men det funka! Sen stannade jag i Nora ända tills träningen.

I tisdags efter skolan var jag med Tilde, vi lagade mat. haha. Falukorv och makaroner blev det. Sen var det dags för match. Seriematcherna har slutat nu, men vi spelar b-slutspel. Matchen var i Fjugesta mot Lekeberg, vi vann med 7-0 och shit va bra vi va ! Efter matchen åkte vi hem och sov, usch vad trött jag var. :)<3

I onsdags hände det ingenting speciellt, förutom att jag var med kusinerna från Stockholm och åkte pulka, sen blev det träning och efter det sov jag hos mormor med kusinerna.

Idag är det torsdag och det betyder tråkdag. Det var rysligt kallt i skolan så jag gick runt och frös. Till slut fick jag låna Johans tröja :)) tack!





Vad tycker ni, snyggt eller inte?

Favorite



Några fovoriter just nu.
Jag hittade en riktigt snygg bikini, funderar på att skaffa sån till sommaren.

I ♥ söndagar?

Ibland verkar det som de iaf. Idag har jag bara gått runt och chillat här hemma i pyamas. Det var först på kvällen nu som jag gjorde lite saker. Jag kollade på One Three Hill och Gossipgirl och sen duschade jag. Jag älskar verkligen söndagens tv nu.  Först One Three Hill och sen Gossipgirl. Jag kommer inte ihåg vilka program det brukar vara innan, men men. I like it!
Imorgon som sagt är det skola och fysikprov direkt på morgonen... >.<'  och sedan efter skolan får jag tandställning i underkäken och sen blir det innebandyträning!
 Puss och godnatt alla söta :*



EMD- Baby goodbye

Gaah, jag har lyssnat på EMDs melodifestival låt hela dagen. Så här kommer den, och den är riktigt bra!
Älska dom också!



 

Update: Jag är helt besviken, det går inte att spela upp klippet... Jag ska försöka se om jag kan fixa det.

Update: Jag fixade det! Enjoy!

Update: Nu funkar det inte igen... *ledsen* :((((((((

Ont om tid...

Shit, på onsdag är det 8:ornas danskväll och jag har ingenting att ha på mig! Man ska vara finklädd med klänning och slips, hellst men man behöver inte. Jag som ville vara lite finklädd med klänning, men nu har jag inte ens nån att ha på mig! Jag hittade en jättefin klänning på ginatricot, men hinner tyvärr inte åka in och köpa den :(((
Imorgon ska jag gå tidigare från skolan för jag ska få tandställning i underkäken också.
På tisdag ska jag spela b gruppspel mot Lekeberg i Fjugesta efter skolan så då hinner jag inte heller.
På onsdag slutar vi skolan halv 4, och danskvällen är 18.30 så där hinner jag inte heller, bajs!

Jaja, jag får väl njuta av att kolla på klänningen istället då..




Melodifestivalen


EMD var lätt bäst ikväll! Det säger jag inte bara för jag är ett stort fan av dom, men det va helt rätt att dom gick till final!
Jag hoppas dom vinner finalen också, för dom har mest chans i Europa eftersom Danny är väldigt känd där.

Var det bara jag som tyckte att EMD ägde?


Byta URL?

Är det någon som vet om man kan byta sin URL på bloggen? Jag ångrar mig väldigt mycket att jag tog en så lång adress, så snälla hjälp mig?
Säg till om ni vet någonting så är jag väldigt tacksam! :)


De snyggaste killarna i kändisvärlden?


Det finns verkligen ingen snyggare än Chace Crawford, och Danny Saucedo.
Eller jo, dt finns de nog, men dom är iaf dom snyggaste kändisarna. ;)

ps. dt gick inte att ladda upp bilden på Danny som jag har, han har bar överkropp och magrutor. Raaawr, dt gillar vi! ds.

Så, om ni inte tycker som jag... Vilken kille är snyggast bland kändisarna?


I taket lyser stjärnorna.

Hej bloggen.
Va på bio igår med Therese och Tim, vi såg filmen "i taket lyser stjärnorna". Det handlade om en flicka som hade en mamma som hade canser. Flickan börjar umgås med hennes granne som ofta är ute och festar, tillslut blir flickan likadan och saker händer. Mer får jag nog inte avslöja, då vet ni ju vad som ska hände när ni ser filmen! ;s Efter bion gick vi till donken och väntade till bussen kom där.  Sen blev det att sova hos Therese, skoj skoj.




Snygga ?


Provade Therese snygga skor, snygga va? Jag ska köpa såna ;)


Bror kommer hem!

Jag hann aldrig blogga igår, men nu gör jag dt. :)
Jag sov hos Therese igår natt, skoj skoj skoj!! :D sen på dagen gick jag över till mormor och morfar och så var tim där. Han hade åkt hem från Degefors på morgonen och sedan hade mormor hämtat honom i örebro. På dagen åkte vi skidor till jaktstugan vid dammössen, sen åkte vi hem och chillaa. Kul att brucssh är hemma nu ! :)

jag vaknade idag av att tim kom insmygande i mitt rum och satt på datan, klockan va 9.45... *SUCK* ! Jag blev irriterad och skrek att jag ville sova, men dt fick jag då inte. Nu sitter jag här ock har tråkigt och tänker på vad jag ska hitta på idag, vill hitta på någonting roligt! :)

Förresten!!!
Jag, Sanna och Johanna var med i tidningen igår.
Kolla på Nora sidan så hittar ni en liten bild på oss också ;)




Bilden i tidningen : )


innebandyturnering.

Jahapp, då var dagen avklarad och innebandyturneringen lika så. Vi skippade utklädnignen för ingen var med på dt typ.. :/ vi skulle springa runt i svarta sopsäckar och tuperat hår. Eftersom vi bara var tjejer så fick vi börja med 3-0 mot alla kill lagen och dt va typ bara dt. Vi spelade bara mot killar så vi fick börja med det varje match hiihhi. Vi kom till semifinal men förlorade på straffar, bajs! Sen fick vi spela om 3-4 plats men förlorade den matchen.. Vi slutade alltså på en 4:e plats fast vi kunde egentligen sluta som 1:a eller 2:a plats också om vi hade satt straffarna. Menmen, grymt bra gjort tjejer! :D


Sovmorgon.

Oj, jag har faktiskt helt glömt bort att det är sportlov... Det känns inte som om det är det, men ja det är de. Imorse var det riktigt skönt att få sova ut och jag vaknade inte förens klockan 12. Resten av dagen låg jag vid tvn och softa men sen 20 över 5 prommenerade jag mig iväg mot bussen. Det var bara 6 stycken på träningen, men riktigt kul hade vi. :)
Imorgon är det innebandyturnering i skolan, jag ska vara med Andrea, andreas syster Petra, Malin, Emma, Khuan, Julia, Sandra och Johanna. Sarah kunde inte vara med till slut för hon fick inte.. Vi är både 95or, 96or och 94or så åldern är olika. Det blir utklädning som gäller också, fast det berättar jag inte vad vi ska ha för det får ni se imorrn! ;) Skoj skoj!
Nej nu ska jag ta och krypa ner i min varma säng så jag är pigg tills imorgon. Kom igen nu ska vi vinna och ha kul! :'D


Everybody was dancing in the moonlight.

Åh fyfan va jag saknar det. Jag skriver inte lika mycket om det , men jag tänker lika mycket på det och det kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag kollade igenom lite bilder nyss, jag kan inte hålla mig bara.. Tårarna bara strömmar fram. en gång för alla;

JAG SAKNAR DOMINIKANSKA REPUBLIKEN OCH JAG VILL TILLBAKA! SPOLA TILLBAKA TIDEN OCH LÅT OSS GÖRA DET EN GÅNG TILL! :''''(
<333333333333333333




ny design?!

Ja, jag har verkligen tröttnat på den här designen även fast jag inte har haft den länge, den är ju så tråkig! :'ooo
Imorrn kommer det nog en ny och fräsh design. :) <3


I can see the truth in your eyes.

Vaknade klockan halv 9 idag, vi åkte till Fjugesta direkt så vi åkte inte till samlingen. Vi kom lite efter dom andra men vi var ändå där i tid. Vi fick vattenflaskor av mats och sen var det dags för uppvärmning och sen match! Alla kämpade på bra och det gick bara frammåt hela tiden, vi spelade bättre och bättre men sen var matchen slut. Det slutade 4-2 till oss bara.
Efter matchen blev det att äta på Max<3 . Sen åkte vi hem och gick ut och gick.
Nu på kvällen har jag bara varit hemma och slappat.
Jag älskar att gossipgirl har börjat igen, jag älskar verkligen den serien!

Imorrn kommer Tim hem, eller rättare sagt: han kommer till örebro området. Han kommer hem på eftermiddagen och sedan ska han åka med micke hem till degefors och träffa micke och oscar då. Sen kommer han väl inte komma hem förens på torsdag eller något. kul att få träffa honom någon gång iaf :)<3




varje dag är en ny dag med nya möjligheter, men imorgon ska vi vinna mot lekeberg!


längdskidor på ramsjön.



Vi åkte längdskidor idag på ramsjön, jag säger bara det, herregud vilket vackert väder!!
Jag har nyss kollat på melodifestivalen och nu ska jag kolla på Bruce den allsmäktige.
Innebandymatch imorrn kvart i 11 i Fjugesta mot Lekeberg, vi ska vinna! tagga! ;)


allahjärtansdag


Var det någon som fick en riktig mysig allahjärtansdag puss?


you´re simple the best.


rubriken säger allt.
Fredagen blev nästan som det var plannerat. Vi fick gå 10 minuter tidigare från so:n så vi hann med den tidiga bussen. Vi shoppade och tillslut hittade vi alla någonting. Alla köpte rosa linne och rosa trosor ;)

inköp:
zebra-randig tröja
rosa linne
rosa trosor

När vi kom tillbaka till nora köpte vi ingredienser och sedan åkte vi hem till farmor och farfar och gjorde själva tårtan, 6 dl grädde hahahha ;))) sen åkte tilde till alice på middag och jag och linn åkte till linn. När vi kom till linn var det ett litet oväntat besök där, lite skämmit men kul haha :D förfest hos linn med dans och fixering. Sen kom tilde och vi gick till discot. Det var ganska mycket folk där, men nästan inga roliga ;s dj:n spela jätte dålig musik så det blev rättså drygt..
Vi var kvar till det sluta och sen fick vi skjuts till farfar och farmor. Vi hade efterfest där, hahah. Vi satt och prata och sedan gick vi ner i källarn och sov. Bilder kommer snart när jag fått alla.
Ni är bäst!


i will always love you.

Yes, äntligen är jag klar! vi har läst en deckare på svenskan sen fick man välja mellan att göra en reccension eller skriva en egen deckare och satsta på ett högre betyg. Jag valde att skriva en egen deckarnovell och satsa på ett hörgre betyg då. Jag har fått vg/vg+ på alla svenska prov så jag hoppas jag kan höja mig till vg. Vi får hålla tummarna på att det blir bra! (y'

Idag var det skola-hem-skriva deckare. Jag hann inte blogga igår men efter skolan skulle det inte vara någon innebandyträning för ledarna skulle på något tränar möte så skulle jag åka hem och slappa, men så långt hann jag inte. Det skulle vara någon proffs tränare på det där mötet som skulle lära ut massa saker till ledare +hela damlaget och 4 stycken från vårat lag, så då blev jag tillfrågad om jag ville träna så det kan man ju absolut inte tacka nej till! Så det var bara för mig att åka hem , äta, åka till träningen. Vi tränade i 3 timmar, med en liten fika paus emellan. Kul va det och man lärde sig mycket!

Imorgon är det den fredag den 13:e.. Jag som är så klantig och klumpig kommer säkert göra bort mig på nått sätt... :// x'D Iaf, imorrn efter skolan ska jag, tilde och linn in till örebro och shoppa, sen köpa ingredienser för att göra tårta, sen äta tårtan och sedan hitta på någonting, sen ska vi checka hur det ser ut på alla hjärtansdagsdiscot på våran skola! haha skojjsigt värre ;)




vad ni än säger så kommer jag ända inte sluta älska er, ni är underbara!

skrivet torsdagen den 12/2.

Godnatt allihopa! :D<3


it´s just me, i and myself.


skolan idag va ganska bra, men humöret lite upp och ner. dagen började med rolig skridskoråkning och sluta med rolig syslöjd. När jag kom hem var jag på hjälpa till -humör så jag gav hönsen mat och tog in ägg sen gav jag också katterna mat och tog upp tvätten. Sen har jag inte gjort något mer.. förutom att jag fick lust att ta kort så jag knäppte kort haha. :)))

nu är jag glad :DD hhiihhi
puss!


vilken toppen dag!

kortfattat: dagen var jätte rolig och vädret vackrare än vackrast! kul med vännerna och nu blir det innebandy, taggad ! :'D


Ibland slår det till bara.

Jag kunde inte bara hålla mig, det gick inte. vi börja bråka, sen börja jag gråta, jag kände saknad av allt. Jag saknar min bror, han kan jag alltid prata om, om precis allt. vi är inte såna syskon som absolut inte kan umgås med varandra heller, vi brukar ha kul tillsammans, oftast. Jag saknar dominikanska, jag saknar Amanda Bender och anna, jag saknar allting och jag orkar inte rabbla upp mer, jag vill skippa allt prat det kommer bli. Jag skulle kunna gråta hur mycket som hellst, för gråten tar aldrig slut. Jag orkar inte.. :'(


gossip girl.

Idag var det säsongstart för gossip girl. Jag älskar det programmet<3. Jag blir så himla avundsjuk också på att inte få vara rik som dom.. Mmm, och Nate Archibald är så himla het så det finns inte. Jag blir faktiskt riktigt avundsjuk på dom som får hålla på med honom ;) Det var en bra start för säsongen och längtar redan till nästa avsnitt på söndag.

Åh jag är så jävla irriterad också, allt på en gång. Jag vill bara gråta..
Nu blir dt duschen sen sängen.
Godnatt! <3




pulkalördag.

Hejsan, jag har inte kunnat blogga sen i onsdags för att pappa har dragit ur bredbandet och gömt det för att han tycker jag sitter för mycket vid datan >.<' . Men nu hitta jag det äntligen i pappas strumplåda så nu kan jag blogga (aa'
Jag åt något dåligt i torsdags tror ja, för på natten till fredagen spydde jag.. och det var inte lite, det spruta ut ur mig. Usch. Men på fredag morgon mådde jag bra som vanligt så jag gick faktiskt till skolan. Jag och tildis va jätte trötta på hemkunskapen så nästan allt gick fel, det var som vi fortfarande sov haha. Vi skulle göra fiskgrattäng, och först tog vi fel mått när vi skulle göra såsen så vi tog 2 dl mjöl istället för 2 msk mjöl som det stod i receptet, så vi fick göra om. Sen när vi skulle smaksätta såsen hällde tilde i typ mer än 2 msk salt? Hon hällde från paketet och nästan halva paketet tömdes, mums smakade det, ellerhur?! noot xd

Idag är det lördag och det är fullt med snö ute så jag är riktigt sugen på att gå ut. Så idag ska jag och therese åka pulka sen ska jag sova hos henne. kul ska det bli ! :D<3

dominikanska<3




bild från pulkaåkningen förra året med therese.

Onsdag 4/2 -09.

Onsdag - Trodde vi hade inställd träning idag, men så va det tydligen inte för det var nästa vecka vi skulle ha det... Så jag fick åka hem efter skolan och äta och hämta saker sen fick mamma köra in mig. Min träningströja var i tvätten så jag fick träna i en annan gammal, som dessutom var för liten och konstig, usch. Det gick iiiiiinge bra på träningen idag och ja, baaaajs. Jag har engelska prov imorrn så nu måste jag plugga så jag inte kuggar.. Jag hänger inte med i den gruppen jag går i nu på engelskan, det går typ för fort. I början av 7an gick jag i mellan gruppen, men nu går jag i den bästa för jag hade det för lätt i den andra eller nått. Jag bytte till den bästa i slutet av 7an och nu ångrar jag mig rättså rejält. Aja, slut klagat!



En avslutande bild på dominikanska<3. Den sista utfärden med fyrhjulingar, jag och elmo. Vi stannade på en strand där artisten Shakira hade tomt på andra sidan av stenarna där borta. Ingen vidare strand tycker jag, jätte strömt vatten och brun sand typ? Inte min smak. ;s



Är det för mycket tjat om dominikanska eller är det interresant?
Ska jag fortsätta skriva om det eller blir jag för tjatig om det?
iaf, dominikanska<3!

Alla hjärtans dag 2008.

Det slog mig helt plötsligt, - på alla hjärtans dag är det precis ett helt år sen jag träffa Remy för första gången. Jag kommer ihåg den dagen, hur han kom fram till mig och prata och busa och sen på kvällen när jag gick in och tim gick ut för att hämta nått kom han fram till tim och fråga efter mig och sen gav tim en ros som han skulle ge till mig. Så jävla gulligt av honom. haha jag kommer till och med ihåg vad han sa till tim:
-Where is your beutiful sister?
och så kommer jag ihåg alla dagar vi va på stranden och hur du kom och prata med mig och så kommer jag ihåg hur du berättade hur du hade åkt efter oss i taxin till en annan strand med din motorcykel, ååh. tiden går fööör snabbt alltså. Det känns som jag nyss va i Mauritius med Remy,haha. jag kommer till och med ihåg hans röst och tonart, mysko.. Jag har somsagt konstigt minne så jag kan komma ihåg massa saker som hänt mig.




Rosen från Remy, (': <3



och snälla, kom inte med några fullt onödiga kommentarer om att han är neger, asså so what?! Det är bara sjukt hur ni orkar lägga ner tid att säga det och allt!

Mauritius va bra, Thailand va bättre, Dominikanska Republiken va bäst! ♥
+ Egyptien, Grekland m.m. orka räkna upp allt, vi reser ganska mycket (a'

i got a reason why i thinking.

Hej bloggen. '
vet du? jag har börjat tro på ödet. Ja visst det låter helskumt men liksom, det känns som allting är planerat redan, och att ödet är redan klart. Vad man än gör så är det ödet att man ska göra liksom, fattardu? Tyck jag är konstig om du vill, men jag tycker och tänker vad jag vill och så är det!
Jag hitta min gamla jacka idag när jag kom hem, dt låg massa pengar och mitt busskort där! megahappy! :'DDD




Thailand 2006.
hahah härligt, sand över hela kroppen (;
HAHAH <3

fyfan, sakna dominikanska.<3


tidsfördriv.

dagens outfit: svarta cheap monday jeans, vit top från ginatricot och grå cardigan också från ginatricot.
dagens beetende: upp och ner, just nu glad :D
dagens önskan: att det ska gå bra på träningen.
dagens längtan: innebandy<3
dagens saknad: dominikanska republiken, kommer alltid vara saknad.
dagens väder: solsken, klar himmel, snö. fint faktiskt (:
dagens känsla: saknad
dagens oro: att hamna med samma..
dagens mat: pizza
dagens smink: foundation, puber, rouge, kajal, mascara.
dagens älskling: tilde wahlstedt
dagens spel: pussel
dagens bästa: innebandy (ska bli)
dagens inte vill: att dt ska gå dåligt på innebandyn
dagens frukt: ingen
dagens hjälte: tilde
dagens sämsta: skolmaten
dagens roligaste: tilde :D
dagens travel: ?
dagens vill ha; DOMINIKANSKA! <3

måndag = farmor&farfar sen innebandy.

Japp, nu är det måndag igen. Imorse var det bara att hoppa upp ur sängen och göra iordning mig. Skolan gick jätte snabbt och jag och tilde åt pizza till lunch för vi hade inställd musik! hiihihhi jag är glad :DDDDDD
Sen va skolan slut och så hämta farfar mig så nu är jag här hos farfar och farmor som vanligt på måndagar, för sen har jag innebandy<3!

Jag hade min hårförlängning idag, jag ska testa om jag kan ha den nu igen och se om det fungerar. Fast nu är mitt hår en annan färg än löshåret och det ser jätte fejk ut! men jag har det i toffs eller nått tills det blir bättre när jag har färgat håret och klippt mig eller nått (:
det kommer mer inlägg ikväll trorja!




she hit the floor, next time you know shawty got low low low.


HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA LENNY IN MY HEART!! <33333


åh, sakna så jävla mycket!

dominikanska republiken <3


pannkaksbrunch och pizzasöndag.

Imorse väcktes jag tidigt, vid 10 ungefär, för att Tim skulle åka hem till sin lägenhet i Mörrum med tåg klockan tolv.
Förresten! Jag har glömt att skriva att tim kom hem i måndags.. :$$$
hehe, men aa han kom hem i måndags för han var sjuk. När han kom hem åkte vi till vårdcentralen och sen fick vi hämta ut medicin, han hade virus. Sjuklingen blev bättre och bättre och börja härja igen efter någon dag bara haha.

Iaf, tillbaka till idag. - Jag gick ner och fick se mamma göra pannkakor. mums, pannkaksbrunch! Ibland gör vi det en gång på helgen för att lyxa till oss lite, det är jätte gott! Prova att göra det du också nån gång ;)
Jag åt grädde och sylt till mina pannkakor och det gjorde tim också, mamma och pappa åt bara vanlig sylt till sina. Sen mitt i allt kom mormor hit med semlor och cremebullar. Det blev en semla var och sen fick jag och Tim vaniljbullarna. Usch, cremebullarna smaka typ bara jäst? haha det måste ha blivit nått fel (: Sen åkte mormor och då la jag mig och kolla på tv. Sen sa vi hejdå till Tim och han och pappa åkte iväg till tågstationen. Resten av dagen blev till att softa framför datan och tvn.. Sen kom åkte pappa ut och åkte skidor, sen kom han hem igen med pizza! Så det blev att sitta framför tvn och äta pizza och mumsa.

Jag fixade en ny bloggdesign också, blev ganska nöjd, men asså jag hade skit svårt att välja.. Ska jag ha svart eller brun bakgrund?

Vad tycker du, ska jag ha brun eller svart bakgrund?
Blev designen bra eller ska jag göra om den?





innan innebandymatchen igår, haha precis efter den här bilden är tagen slog jag honom med klubban ;)

matchen mot kumla.

Det blev en hård och jämt match. Nästan alla gick in hårt med kropp och det var många som ramla över sargen och gjorde illa sig, men lyckligtvis var det inte nån i vårat lag som gjorde illa sig. Som sagt, det var en jämn match, första perioden slutade 1-0 till kumla, andra perioden kommer jag inte ihåg vem som vann, men matchen slutade iaf 3-2 till dom. Helt sjukt tycker jag, deras andra mål borde inte gillas för bollen studstade upp i hennes ansikte och in i mål, hon fick ont och börja typ gråta. Dom skulle ju blåst av för att hon fick ont, då skulle det ju inte bli mål? Aja, domarn dömmer. Men jag tycker det är konstigt att ingen i lagen eller nån ledarna inte frågar om det får vara så, då kanske de inte hade räknas. Menmen, det gick inge bra för mig, jag fick typ inte nånting gjort kändes det som. En gång när jag skulle skydda skottet så sköt den i andra laget bollen rätt på min tutte och jag fick as ont i den :s. Efter matchen åt jag på Max med familjen. Mamma, pappa, tim, mormor och morfar var och kollade på matchen så alla följde med och åt på max. Jag tog ett Frisco-mål som vanligt, mums. Jag var jätte hungrig efter matchen så det känndes underbart att äta, haha.
Vi kom hem utmattade och la oss framför tvn och kollade på film och åt glass.
Bra spelat tjejer!







RSS 2.0