:) :(


Jag känner mig frisk och ser frisk ut men jag ska inte säga någonting för jag har hög feber och mina körtlar är svullna allihopa.

Kiss meee*


Förlåt för jag skriver så långa blogg inlägg, jag ska försöka skriva lite kortare så de blir intressantare att läsa. Jag längtar tills torsdag! Önska att jag ska krya på mig, snälla?!? :))))

hihih :DD<3

Mors dag ♥


Grattis på mors dag mamma, du är bäst jag älskar dig. :) ♥

Hon fick min fina blommbuket på morgonen som planerat, hon blev jätteglad. Jag var faktiskt tvugnen att fråga om hon blev överraskad och då sa hon ja men det tror jag inte på, haha! Vi åt frukost utomhus och jag fick äntligen dricka mitt oboyyyyy, mamma köpte de till mig igår. I am addicted to o´boy!

Efter frukosten hjälpte jag mamma att baka för mormor och morfar skulle komma ner på fika, jag stylade mina chockladdoppade jordgubbar jättefint på tallriken! Synd bara att jag inte tog kort på det.. :/ haha :) Jag fick igång min moped sen, den har krånglat lite och jag gillar det inte!! När motorn är kall startar den inte, men den här gången använde vi startgas. Vi spraya på startgasen innuti mopeden någonstanns och sedan provade vi att starta moppen och det gick! :) haha jag är inte bra på sånt här, jag vet iaf inte vad det heter. Jag fick reda på förra veckan att "kåpor" var plasten på moppen. Bra att veta!

När mormor och morfar äntligen hade åkt hoppade jag ner i poolen och svalkade av mig.
Jag vet att kanske några tycker det är konstigt med att jag som är sjuk och har feber badar i poolen. Men det är för att svalka av min kropp och sänka febern lite. Jag ligger ju inte i vattnet och plaskar runt och badar i en halvtimma, jag doppar mig bara till axlarna och de tar ju sin tid för det kalla vattnet stoppar. Sedan går jag upp och torkar bara.

Nu ska jag ta en alvedon och försöka friskna till lite. Idag hade jag 37,9 på morgonen, men våran termometer måste man lägga till +3 så jag hade 38,2. Jag tog nyss tempen innan jag duscha och då hade jag 38,5 = 38,8 graders feber.
Haha, hängde ni med? :s

JAG MÅSTE BLI FRISK TILLS TORSDAG!
Då är det klassens dagar och vi ska cykla till dalkarsberg och övernatta vid en sjö och sedan cykla tillbaka nästa dag!

Godnatt sötisar.

Nu slog min klocka 23:25 och nu tänker jag faktiskt sova. :)
Ha en otroligt bra dag imorgon med mycket sol, bad och värme!

Love F. ♥

ÄR HON EN ÖVERLEVARE?!


Herregud vad sur jag blir!!! Sådär ska fan inte robinson sluta?! Dom som redan åkt ut ska inte få rösta om vem dom vill ska vinna! Haha jag är helt inne i det här nu, -.-'

Ellenor Pierre - Vinnare av Robinson 2009
Hon och Jarmo kom till final och då fick dom inte ens kämpa för vinnartiteln? Vad har Ellenor som inte Jarmo har? Det är helt tvärt om! Jarmo har allting som Ellenor inte har! Han har kämpat sig egenom varenda tävling och hållit igång hela tiden, medans den där kärringen bara har suttit och latat sig och sedan kommit in i slutet?

Gaaaaaah! jag är fortfarande arg :p

För er som tittar på Robinson, vad tycker ni om "finalen" ?

Bikini outfit:)

...Jag glömde säga i det förra inlägget att jag bara hade 38,2 graders feber ett tag idag!! :) Det går frammåt och jag badade till och med i våran pool, det var 22 grader, isakallt! :s Men som tur var var solen jätte varm och man soltorkade på max 30 sekunder, jag har redan fått solbränna och bikiniränder! :)

Mina bikinitrosor är väldigt höga så jag vek upp dom när jag solade. jag ska se till att fixa dom på något sätt.
Det är därför det ser konstigt ut! :)






Jag är glad även fast jag är sjuk. Jag är en stark tjej det säger alltid mamma, jag klagar aldrig fastän jag har 40,2 graders feber.
SÅ DET SÅ! :)

I FEEL MUCH BETTER

Jag kunde sova inatt! Helt underbart var det! :') På morgonen åt vi frukost utomhus i värmen, vi satt vid bordet på gräsmattan mitt i solen och stekte. Jag satt mest och gämde mig för solen i början för jag var trött och jag frös lite men sen när jag lade bort filten märkte jag att det faktiskt var super varmt och skönt ute! Till frukost åt jag jordgubbar, mjölk och grädde... hehe, de var gott iaf för mig som älskar grädde och jordgubbar:)

Efter frukosten stack jag in och tog en dusch eftersom jag kände mig bättre och sedan åkte vi in till Nora. Min egentliga tanke med att åka in till Nora var att jag skulle köpa twister och mamma och pappa skulle köpa noraglass, och samtidigt som jag köper twister köper jag blommor till morsdag, men vadå?! Mamma och pappa ville inte ha noraglass och mamma skulle inte göra någonting i stan så hon stannade i bilen. Jag hade inga pengar på mig och pappa hade bara kontantkort, så han fick följa med mig.. Hur misstänkt är inte de? Iaf vi sticker till Kanan och just när vi skulle betala säger pappa:
- Jävla skit jag glömde plånboken i bilen! så springer han och hämtar den så jag får stå kvar där och se dum ut...

Han kommer tillbaka och betalar. Precis när vi är i närheten av bilen ringer pappa till mamma och säger:
- Blunda nu när vi kommer, blunda, bluuuuuuuuuuuunda... hur misstänksamt är inte det?

Vi åker iaf iväg och mamma såg inte min present, men jag tror inte hon kommer bli så överraskad imorgon om jag säger så.. vad tycker du?

Lyckas du gömma dina morsdags presenter för din mamma?


What are you telling me?


Jag är helt borta, jag kommer knappt ihåg någonting och jag är yyyyyyyr. Fråga mig nått och jag kommer svara någonting helt annat, jag glömmer bort tiden...

Ingen lindeskola för mig imorgon!


Som ni förstår... :((((((((((

Frisk och kry igen!


Noway!
säger jag bara...
Jag vaknade imorse vid fem, jag låg och väntade på att mamma och pappa skulle gå upp så jag låg vaken och väntade i två timmar. Jag var otroligt törstig så när dom äntligen gick upp sa jag åt dom att hämta ett glas vatten åt mig, vadå lat? Mamma gick ner och fixade vatten och alvedon. Haha, jag gick faktiskt upp och kissade så de va lika bra att jag gick ner och drack mitt vatten.

Jag var extremt törstig men innan jag drack vattnet tog jag tempen, 40,2 GRADER PÅ MORGONEN DÅ MAN HAR LÄGST TEMP?! nej det här är absolut inte bra! jag tog alvedon och pratade med mamma och pappa, jag sa vad jag ville ha och vad jag var sugen på, så när dom slutade jobbet skulle dom köpa de till mig!! och de var bland annat : Fanta exotic, godisnappar, mer naturgodis m.m. haha!

När dom åkt lade jag mig i sängen och sov igen, och när jag precis somna ringde det... typiskt? Det var iaf min bror som ville prata med mamma eller pappa men när han hörde att jag var sjuk var han gudomligt snäll och sa att jag skulle krya på mig och han hoppades att jag mådde bättre sen, det värmde.♥

Den här gången när jag sov sov jag vääääldigt djupt, de ringde tusentals gånger och jag vakna av att mormor stod i mitt rum. Mamma och mormor hade ringt som galningar. De hade hört på nyheterna att en 15 årig tjej hade varit med på en olycka med sin moped på lillamonrakan - nora runt åtta tiden. Mormor tänkte att det kanske var jag som åkte till skolan ändå för att göra provet men såklart var det inte jag. Jag blev också skräckslagen när jag fick reda på de, för dom ända ssom jag känner som bor här och åker moppe är Jessica och Elli. Jag smsade dom och fick sedan svar av Elli:

Nej, nej ;) elin i våran klass...<3

STACKARS ELIN! jag finns som stöd för dig ska du veta! ♥

Resten av dagen rullade på, tv,tv,tv...
Mamma kom hem med allt jag ville ha, till och med jordgubbar:)

Tänk om allt hade varit som dominikanska, de finns inga sura miner för det!
I miss it babes!♥

:(

Bara så ni vet kommer jag vara hemma imorgon också!
Jag måste friskna till tills fredag för då ska vi till lindeskolan:)

Svett, blod och tårar


Denna dagen kunde inte bli tråkigare. Inatt kunde jag knappt sova, låg och frös och sedan svettades som en galning. Jag vaknade flera gånger och kunde inte sova, jag fick ingen bra sömn. Sen klockan fya svettades jag som sjutton och kunde absolut inte sova så jag gick ner och tog en alvedon. Jag vakna även flera gånger på morgonen men det slutade med att de ringde. Jag mådde förfärligt dåligt ett tag, eller ska jag säga hela tiden..?

Varning för känsliga läsare..
Ett tag gick jag faktiskt ut och la mig mitt på gräsmattan och bara tog det lugnt, sen fick jag springa in akut för att jag var spyfärdig. Jag spydde nästan, de blev precis som "ett kärringstop" på en bil, jag fick kvävningar och försökte spy men det kom ingenting.

Jag har bara legat vid tvn och latat mig hela dagen, ingenting roligt på tv alls. Sedan kom mamma hem och vi åt mat, sen latade vi oss igen. När sedan pappa kom hem hade han med sig kebadrullar, bara två stycken för jag skulle bara ha en jätte liten bit men jag åt inte ens upp det. plus att han hade med sig lite naturgodis till mig för jag skulle bli lite gladare:)

Fy va tråkig min blogg är, jag tycker synd om de få personerna som läser den!

:)


sängen nu.
Godnatt allihopa:)<3

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELLINOR!


Ett STORT grattis till min kära ungdoms bästis Ellinor Håkanson
jag älskar dig!

mycket bilder men det får ni tåla tycker jag!

sssjuk!


gammal bild från 2005 :)

Ja, jag visste att det var på gång och nu slog det ut... Jag tog nyss tempen och gissa vad jag har? 39 graders feber, det känns ju lagom kul! Jag sitter här och ena sekunden svettas jag och andra sekunden fryser jag. Idag har jag druckit ett glas KOKHET chocklad, jag råka koka mjölken i micron och en varm kopp citron te. Jag har fortfarande skiiit ont i halsen när jag sväljer och i vissa stunder får jag plötslig "dödande" huvudvärk som går bort efter 5 sekunder. plus att mina köttlar fortfarande är ömma och svullna och jag är yr hela tiden! Så imorgon kommer jag stanna hemma från skolan.

Jag kände samma sak imorse när jag vaknade men den ända saken som fick mig att gå ändå var att jag hade biologiprov som jag måste göra och så har jag syslöjd så jag kunde göra klart mig klänning. Biologiprovet gick sådär, det kändes som jag bara skrev samma sak på varenda fråga, men men så gör det om man inte pluggar riktigt.. :/ som förväntat blev jag klar med min klänning på syslöjden, jag blev ganska nöjd men det blev något kort...

Ny design

Nu har jag gjort en ny design, väldigt fort så det blev ganska många slarv. Bilden jag har nu på mig själv ska jag ta bort och lägga in en annan istället för den passar inte.


:)


Pink is my drug.


Kolla in den här söta kjolen, akta så du inte får hål i tänderna!

Hahaha.. va jag var vitsig nu då. :) Jag hittade en jätte söt kjol på Melba.se, visst är den urgullig?!

Darin gör comeback?


Vad händer med Darin? Han som var med i idol 2004 och slutade som tvåa? Jag har inte lagt märke till honom förut, men nu visade min bror mig lite låtar och herregud, han har ändrats?! Hans senaste låtar är riktigt bra faktiskt! Om du inte har hört hans senaste låtar så kommer dom nu i ett litet smakprov:

Darin - See U At The Club


Darin - Runaway


Darin feat. Kat De Luna - Breathing your love

sommarlovet är på g!


Jag är alldeles påväg att bli sjuk, om jag inte är det redan... Mina lympköttlar är svullna och ömma, jag har ont i halsen, jag har ont i huvet och hela kroppen, jag är spänd i varenda muskel och jag är allmänt svag just nu. plus att jag är hur känslig som hellst, jag börja nyss böla för att jag inte hade pluggat så mycket.

Skolan rullade på som vanligt, och sista lektionen var syslöjd. JAG♥SYSLÖJD! Jag vet inte vad det är, men på något sätt älskar jag verkligen syslöjd. Jag älskar att sy, speciellt göra kläder! Kanske blir mitt framtids-yrke designer? :)

Sen åkte jag bussen hem och hoppade av på andra sidan vid skymhyttan för att hämta hem min cykel från busshållsplatsen. När jag kom hem var det tre stycker målare hemma hos oss, vi har hyrt dom för att måla huset, men tyvärr blev det någonting knäppt med deras budget så dom var tvugna att avbryta och åka hem.. Där försvann dom.
Eftermiddagen gick till för att plugga, jag har bioligiprov imorgon och jag kom på det igår. Sen på torsdag har jag kemiprov också men jag tror det är det sista provet före sommarlovet, så himla skönt! Imorgon ska vi kanske ha bad på idrotten, vi ska ialla fall vara på blåsut. Jag kan inte vara med på badet p.g.a förkylning, mens och navelpiercingen så jag hoppar över det, som tur var behövde man inte bada!:)

Det är inte många dagar kvar tills det är sommarlov heller! Det är bara några få arbetsdagar kvar och resten är bara lek. Jag taggar sommarlov!


Beautiful girls, why do you hide yourself?


Gud vad trött jag är säger jag bara, vad är det för mening?
Varför klär alla upp sig så mycket och sminkar sig med flera lager med foundation, puder och rouge? Varför smörjer vi in våra läppar med foundation och varför kletar vi på massa kladdig kajal och mascara på ögonen för? Vilken kille vill ha en tjej som ser ut så egentigen? Det är dags att börja tänka efter!

En kille vill inte ha någon tjej med brunkräm över hela jävla ansiktet, de vill kunna pussa dom utan att bli helt bruna efteråt. Vad är det för fel på vårat samhälle? Vi vill försöka se bra ut så vi sminkar oss så vi knappt syns, det är som en mask?!
En kille vill inte ha någon tjej med äckligt löshår som bara hänger? De vill att vi ska vara naturliga och vackra som vi är! Vi behöver ingen mask för att bevisa att vi är fina, det är vi ändå! Varför kan ingen bara förstå det...

Det är dags att sluta med det här nu tjejer...
Ni är vackra ändå!

plus att jag är förbaskat trött på alla som säger att dom är så himla perfekta och att alla vill ha dom m.m. Ingen är perfekt, fatta?! Även fast vi kanske inte tänker på det så finns det alltid en hake. Visst, självförtroende är bra, men mycket självförtroende är inte bra alls! Varför gå runt och säga saker som - jag är bäst, kolla på mig jag är snyggast, jag är perfekt, alla vill vara som mig? Innerst inne är det inte så, alla har någonting som dom vill ändra?

Den här texten är absolut inte till någon/några speciella, jag skrivet bara vad jag tycker!
Jag är själv såhär, jag kan inte sluta med foundationen och löshåret och jag
har inte fattat att det är sjukt äckligt förens nu. Så nu blir det förändring!
Bort med den äckliga fjortisranden och fram med ditt naturliga jag! :)

ANGRYYYYYYY

RIKTIGT JÄVLA ARG ÄR JAG! MIN MOBIL CPAR SÖNDER OCH DET GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER PÅ DATAN ELLER NÅGONTING! DEN STÄNGER AV SIG OCKSÅ OCH DEN BLIR SVART/VIT (MYRORNASKRIG?) HELA TIDEN OCKSÅ! OCH SEN HELT PLÖTSLIGT VÄNDS ALLTING UT OCH IN?!?!? BILDERNA OCH LÅTARNA GÅR OCKSÅ BORT IBLAND!
VAD FAN ÄR DET FÖR FEL?!?!?!??!?!

Akut hemgång från mörrum!

I lördags morse vaknade vi av att de ringde och mamma svara:
- Hallå?

Sedan reste hon sig oss och sa välgigt högt/näst in till skrek:
- vad säger du?! vad har hänt?!

Mamma gav telefonen till pappa och sedan pratade dom en stund. Det var tydligen mormor som hade ringt, våran varmvättenberedare hade sprutat ut vatten och det var massa vatten på golvet, ungefär en centimeter i rummet. Pappa fick instruera mormor och morfar hur dom skulle få av vattnet och till sist gick det. Vi satt oss i bilen och åkte hem på direkten, men det var ingen fara längre. Vi ringde hem folk till vårat hus och de fixade alltihop.
De va sjukt tråkigt att vara tvugna att åka hem så tidigt ifrån Mörrum, jag ville så himla gärna stanna längre.

Vi kom hem prick klockan 17.00 och allt var som det skulle (som tur var hade allt gått bra). Jag och Tilde bestämde att vi skulle hitta på någonting på kvällen, så jag tog en dusch direkt. Efter duschen åkte jag in till Nora osminkad och skabbig som jag var för jag och Tilde skulle sola. Vi solade, köpte godis och dricka, skrattade, kollade på robinson och mycket mer den där kvällen. Jag sov hos Tilde och vi somna inte förens det nästan var morgon.
Det var synd att inte Linn kunde vara med, hon var på bröllop.


Paradise


Nyss var jag och tim ute och gick och köpte godis och hyrde film. Både ICA och konsum var stängt, så vi gick till preem istället. Åh, jag har verkligen saknat det här, sommar, sol, bror och mörrum. Kan det bli bättre? Jo, Danny kunde ju vara här också ;)

Ikväll blir det supergod mat och film!

Skrivet torsdag 22/5

Uttråkad..

UTSEENDE:
[x] Färgat håret
[x] Använder smink varje dag
[x] Borstar håret varje dag
[x] Plattar håret varje dag
[x] Du använder brunkräm
[x] Du använder mascara
[x] Du använder puder
[x] Du använder rouge
[x] Du använder kajal
[/] Du använder ögonskugga
[x] Du använder läppglans
[x] Du använder täckstift

Totalt: 11,5



BEHANDLING PÅ KROPPEN:
[x] Dushar varje dag
[x] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[x] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[x] Gör alltid rent öronen
[x] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[/] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[ ] Brun hårfärg är snyggare än blond

Totalt: 8,5

ÖVRIGT:
[/] Läser alltid tidningar, som: vecko revyn, elle osv.
[/] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[/] Du har din egen stil och kopierar inte andras.
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[x] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[ ] Du har bra självförtroende
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan

Totalt: 2,5

[/] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag
[x] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[ ] När du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor
[ ] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop

Totalt : 1,5


[ ] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en reflex
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[x] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[/] Du är lärarnas favorit
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[ ] Din favoritfilm är: DAGBOKEN!
[x] Du älskar att ha klänningar/tunikor på sommrarna
[x] Rosa är din favoritfärg
[/] Dans är din favoritsport
[ ] Hockey är din favoritsport,
[ ] Din smak av killar ska helst vara såna som du, som pluggar hela tiden och aldrig är ute

Totalt: 5


TOTAL: 28

1-10 - Dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
10-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp
20-34 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej!
34-47 - Så petig behöver du inte vara miss fjortis

Promenad i sommarvärmen.




Nej det blev inget bad idag, men vi åkte faktiskt till stranden och kollade hur det såg ut.
Istället så åkte vi och handlade på coop, sen gick vi en lång promenad.

What should the world be without music?

Den här låten är otroligt bra, om man tänker efter skulle den vinna hela eurovision song sontest men nu är det som de är. Alexander Rybak och hans låt Fairytale är också bra och otroligt charmig!

Aysel & Arash - Always



En bra låt från Britney Spears får ni här också, Circus.

(:



Sommar, sol och kanske bad?

Nu är jag äntligen i Mörrum. Jag vaknade imorse av att mamma sa att det var 27,5 grader utomhus och 28 grader i köket. Jag hoppas att det håller hela dagen , fett nice. Nu ska jag äte frukost, puuuuuuuss *


DANNY let me love you!

Jag måste bara säga en sak om det sista youtubeklippet jag lade in:
ser ni hur danny kollar rätt in i min kamera/på mig i slutet när jag sjunger "Jennie let me love youuuu"
Spana in! :'''''''''''DDDDDDDDD

ps. jag älskar danny! ♥
om ni inte har fattat det än.. ds.


bara för det la jag upp det här klippet igen (a'

Packaaa

Usch usch, den näst tråkigaste delen av att åka bort. Den tråkigaste delen är faktiskt den gudomligt långa och tråkiga bilturen!

Miss nöjd färgning.



Hejsan allihopa, idag färgade jag håret efter skolan, eller rättare sagt slingade håret*
Jag slingade mitt riktiga hår och löshåret i blonda slingor, men resultatet blev dåligt.
Luggen blev blond, resten syns knappt.
Imorgon direkt efter skolan åker jag till Mörrum!

Relax baby


Min älskade E.M.D. tröja på bild:)

Jag hade den i skolan idag tillsammans med mina mörka jeansleggins, men får inte tvätta tröjan för då gör autograferna bort! Så nu sitter den uppe på väggen , finfint! Jag satt även upp bilden på mig och Danny kramandes och en bild på E.M.D. alla tillsammans från i söndags. Ggaaaah jag tror jag är tokig, jag vill träffa dom nuuuuu, igeeeen!! I sommar måste jag åka på en till spelning, för det var UNDERBART i söndags!!! :'')

På onsdag slutar vi tidigt, 13.00, och på torsdag och fredag är vi lediga så jag och min familj åker ner till Mörrum för att träffa min bror på onsdag. Mamma och pappa kommer nog åka bort nån kväll och sova borta så jag och Tim blir ensamma hemma en kväll, heheh (;

Puss på alla från världens lyckligaste

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE


Ja, jag menar det verkligen! Den här dagen har gått till historia, jag har aldrig varit såhär lycklig faktiskt! Är det här den bästa dagen i mitt liv?:''D

Jag skulle blogga lite igår eftermiddag men mitt internet började cpa och datan stängdes av - ingenting sparades, *suck*. Igår kväll var jag alltså med mina tjejer och kollade på eurosioncontest. Sen låg vi uppe hela natten och levde livet helt enkelt. Vi sov tre timmar och sedan var vi uppe igen. Vi åkte till Örebro klockan elva idag, vi gick på stan och Linn shoppa lite och jag och tilde va smakråd eftersom vi inte hade med oss pengar.

Klockan rullade iväg mot ett tiden och mamma och pappa ringde oss för att kolla vart vi var och vart vi skulle bli hämtade för att sedan åka till Normans bil, där E.M.D senare skulle stå på scen. Vi bestämde plats och sedan åkte vi iväg. När vi kom fram till Normans bil fick vi reda på att E.M.D. var försenade allihopa, så vi fick vänta ganska länge men till slut kom Erik och i väntan på Danny och Mattias sjöng Erik sin låt - I can't say I'm sorry.

Erik är otroligt duktig på att sjunga måste jag säga! Jag beundrar honom verkligen.  Tillslut kom snyggingen Danny, då sjöng han en av sina låtar också - Tokyo.

När Mattias äntligen kommit började dom spela ihop. Det var otroligt måste jag säga, de finns ingenting som är bättre än dom! Dom har sådan charm och utstrålning så man kan inget annat än att bli alldeles varm i kroppen. Jag är ett stort fan av Danny, och gissa vad? Han sjöng och kollade rätt in i kameran/på mig och jag blev helt stum, haha efteråt jag bah: guuuuud han kollade på mig!

Jag älskar verkligen E.M.D. , deras röster är som gjutna i varandra och gaaaaaah i love them!

Efter spelningen blev det dags för signering, jag köpte en t-shirt som de alla signerade och dom pratade med dig och sa:

Erik och Mattias - Tjena snygging, hur är det?
Jag - Jodå de är bra, själv då?
Erik - Nice! Jodå det är härligt!

Jag gick vidare till Danny som stod vid ett annat litet bord och han signerade min tröja.

Danny - Hej sötnos, hur är läget?
Jag - haha hej de är bra.
Danny hade skrivit klart och jag vågade fråga:
Jag - Kan man få en kram då?
Danny - Självklart snygging! sa han och kramade om mig, gud va underbar han är !
Jag - Haha va söt du är!

HAHAH JAG ÄLSKAR DANNY :'DDDDDD<333333333333
JAG KAN INTE FATTA ATT JAG HAR TRÄFFAT DOM OCH TILL OCH MED KRAMAT DANNY! DET KÄNNS SÅ OVERKLIGT! FAST NU NÄR JAG TÄNKER PÅ DET BÖRJAR JAG GRÅTA AV GLÄDJETÅRAR, JAG HAR ALDRIG VARIT SÅHÄR GLAD!!
BÄSTA DAGEN I MITT LIV :'DDDDDDD<33333333333








det kommer fler klipp! youtube är bara så himla trögt för mig just nu!!!

<3

If tomorrow never comes,  do you know how much i love you?..
It's so hard to understand but someday will be the end...
I look in your eyes, I see  a paradise. I can see in the rain,
it's not gonna be the same, but you're my only one. <3


That I lied
When I said I'm over and done with you
I lied
When I said it didn´t hurt
I lied

Taggad till tusen!


Nu väntar bara en kort och soft skoldag till och sedan är det helg!
Den här helgen kommer bli så jävla bra så jag vet inte om jag kan tro
att det är sant.

Fredag - sola? , va med bästa tildis och linnis, sen sexornas kväll.

Lördag - inget bestämt? De blir säkert att vara med bästa som alltid.

Söndag - Shoppa med Tildis och Linnis på förmiddagen i Örebro, s
en äta lunch tillsammans sen.. gissa ?!
Kolla på E.M.D:s spelning och sedan ska vi få skivsingneringar.

LOVE E.M.D!!!!!!!


HEJ GODINGAR,


Nu knackar snart helgen på dörren och den blir intensiv för Erik, Mattias och Danny kan jag meddela... Håll i hatten, här är schemat:


FREDAG 15 MAJ:
(ALLA TRE)
RIX FM-FESTIVAL i Kungsan
14:00 - Signering Lilla Scenen
19:00 - Showen startar - Stora scenen (E.M.D. uppträder senare delen av aftonen...!)


BILSIGNERINGAR I HELGEN:
MÖLLERGRUPPEN (Nytt namn på bilkedja!)


LÖRDAG 16 MAJ: (ALLA TRE)

13:00 Arver Strömledningsgatan 15, Västerås
16:00 ABg Persson Kungsgatan 103, Uppsala

SÖNDAG 17 MAJ - SPECIALARE PÅ FÖRMIDDAGEN DÄR KILLARNA BESÖKER VARSIN STAD:
11:30 Danny besöker Arver Katrineholm, Mejerigatan 10
11:30 Mattias besöker Arver Ringvägen 68, Köping
11:30 Erik besöker E.V Norrmans Värmlandsvägen 88, Karlskoga

Sen möts de upp i Örebro och Eskilstuna och gör dessa signeringar tillsammans: (ALLA TRE)
14:30 E.V. Norrmans Ozongatan 1, Örebro
16:30 Arver Mått Johanssonsväg 48, Eskilstuna

Killarna kör alltså en specialare på söndagen där de kör sitt "eget" material i dessa tre städer, och sen så sammanstrålar de i Örebro och Eskilstuna på eftermiddagen.


HOPPAS ATT NI ÄR MÅNGA SOM KAN KOMMA PÅ DESSA AKTIVITETER I HELGEN!

Varmt välkomna!


Kram,


JAG VA BARA TVUGNEN ATT LÄGGA IN DETTA INLÄGG FRÅN DERAS BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!
GUD VA GLAD JAG ÄR!!!!!! JAG TROR INTE MAN KAN VARA MER LYCKLIG ÄN
VAD JAG ÄR JUST NU, JAG GRÅTER SERRIÖST!!!!!!
JAG ÄLSKAR MAMMA, PAPPA, TILDE, TIM OCH LINN!!!!!!
HELGEN KOMMER BLI BÄST!!!!!!!!!!!!!!!

LOVE /F♥

JAG SKA SE EMD!!!!!!!!!!

GISSA VAD?!??!??!?
PÅ SÖNDAG SKA JAG, TILDE OCH LINN SE E.M.D!!!!!!!!!!!!!!!!
:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!! :D:D:D
FATTA LIKSOM, DANNY SAUCEDO, MATTIAS ANDREASSON OCH ERIK SEGERSTEDT!!!!!!!!
SERRIÖST JAG SVIMMAR SNART!!!!! :ooooo
FÖR JAG SKA SE E.M,D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<333333333333333333333333333333333333333333333


Is it gonna be better?


Jag saknar min bror gudomligt mycket faktiskt. Jag längtar till nästa helg då vi äntligen ska åka ner till honom igen!

Sport-onsdag?
Ja jag tror jag ska börja kalla onsdagen det. Dagen börja med engelska, svenska och so sen blev de mat. Efter de hade vi idrott, vi körde crosstraining och jag sprang med min idrottslärare mikael wiberg. Efter idrotten hade vi klassråd och sen slutade dagen med atid som då är bollsport. vi spelade fotboll och jag gjorde två mål, de börjar bli roligt med fotboll igen faktiskt! :)

Tårarna faller


Tårarna faller och jag kan inte kontrollera det. Jag har så mycket att tänka på just nu och jag vill bara flytta härifrån Nora till min bror just nu, jag trivs mycket bättre där. Varför ska du vara så svår? Varför ska allt vara så svårt? varför ska världen vara så grym ? Varför just mot mig?!

Du är så himla svår, du har så många humörsvängar.. Jag har alltid funnits där för dig men de verkar inte som om du finns här för mig längre. Jag är så himla trött på de, ni går hela tiden ifrån mig och struntar sedan i mig när jag går ifrån för jag inte orkar att gå bakom er mer, men ni bryr er ändå inte! ...

Jag vill flytta, nu på direkten. Jag orkar inte med Nora. Jag vill flytta långt bort, ända ner till Tim. Jag längtar tills jag börjar gymnasiet, då jävlar ska jag flytta!!!!

Ny design


Vad tycker ni om min nya design? Ville ha lite variation men den är inte klar än. :)
<3333

ÄR DETTA ETT SKÄMT ELLER?!

HAHAHAHHAHAHAH JAG KAN INTE SLUTA GARVA, MIN BROR HAR SÖKT TILL IDOL PÅ SISTA CHANSEN!!!!
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.991060&renderingdepartment=2.34558

AJA, ÄNDÅ. HAN GJORDE DE BARA FÖR EN ROLIG SAK. HAHA JAG ÄLSKAR MIN BROR ÄNDÅ FÖR HAN FIXADE SPOTIFY ÅT MIG IDAG :D<33

TIM WIDSTRÖM - NÄSTA JOHAN PALM? haha samma kvalite iaf! xdd

Summer sun


Nora glass är gott:D

What if i say no?

Jävla skit! Jag har fysikprov imorgon och jag har inte pluggat ett skit! :'ooo
nej nu måste jag tamefan plugga!!!!!!!! Hejdå bajsungar nu måste jag säkert vara uppe hela natten för jag förstår inte så mycket av de ;(



Sommarn är här!

I helgen har jag umgåts massa med mina bästa. Vi har b.l.a runkat av mig, sugit av linn och folk har sprutat på oss.
HAHAHAHHA ni förstår våran humor x'''d
Vi är bäst.


Lucky days



SMILLA, the one who always make me happy. -My love

hårförlägning?!


Hej sötisar.
idag är softis dagen? Nejdå de tror jag inte, men inte förens nu har jag tagit av mig pyamasen och gjort iordning mig. På morgonen kollade jag och mamma på massa gammla kort, goda skratt blev det. Sedan satt jag mig vid datan en liten stund även fast jag har data stopp men mamma sa ingenting. Efter en stund kom jag på att jag ville testa min hårförlägning så jag gjorde de. Vad tycker ni? Ska jag ha hårförlägningen eller inte?:)



Skrivet lördag 9/5 15.17

Bort med dåliga vanor och börja med nya!

Nu blir det att börja med bättre vanor!
Saker jag som ska ändras:
*Ingen foundation
*Inget godis bara en gång i helgen
*Ingen chocklad
*Bara två glassar per vecka
*löp och styrketräna
*50 situps varje kväll
*Äta mycket frukt
*Sluta småäta

och mycket mer som jag inte kommer ihåg just nu, men bort med mina dåliga vanor och in med nya!
+att jag har dataförbud så jag kommer inte blogga så mycket framöver förutom när jag är i skolan någon gång. (:
nästa vecka ska jag börja käna pengar hemma också! Jag ska klippa gräset, jag får 50 kronor/h. Sen i sommar ska jag måla staketet vitt och de får jag också pengar för och mycket mer. Jag vill in och shoppa, jag vill ha några fina sommar kläder. Jag ska köpa färgglada linnen och tröjor, chinos, shorts, solglasögon m.m.

Vad tycker ni om det? Kommer jag klara mig som är så sockerberoende?
Jag hoppas det för jag måste börja med bättre vanor.


Jag saknar innebandyn!


Fysprogramet


Idag tog jag mig tid att börja med fysprogramet som vi fick med från breddlägret med innebandyn förut. Jag styrke tränade och gjorde många övningar, sist sprang jag runt åkern och sista biten försökte jag spurta. Om jag fortsätter med det här kommer jag ha fin kropp i sommar(slipa bort mitt fett på magen och få starka armar), få bättre kondition och jag kommer bli mycket bättre i innebandyn.

Sedan ska jag hålla på med fysprogramet varje vecka och växla mellan:
- två gånger löpträning, en gång styrka
- en gång löpträning, två gånger styrka

Nu ska jag köra löpning två gånger denna vecka och styrka två gånger också. Imorgon ska jag kanske löpträna med therese, vi får se hur det blir. Annars måste jag plugga imorgon.


Kladdkakemuffins

*2 ägg
*2 dl socker
*100 g smör
*1½ dl mjöl
*3 msk kakao
*1 tsk vaniljsocker

- Smält smör och häll i alla ingredienser, rör om och testsmaka om man vill ha i mer vaniljsocker eller kakao. Rör om så det inte finns några klumpar i smeten och häll sedan upp i former. Antingen muffinsformar om du vill göra kladdkakemuffins eller en vanlig kakform med bakplåtspapper i botten (kakan är kladdig) om man bara vill ha vanlig kladdkaka. Ställ in mitt i ugnen på 150 grader. Låt stå i 30 min för kladdkaka och 25 min för kladdkakemuffins.
Klar!

Idag när jag kom hem från skolan gjorde jag kladdkakemuffins, det är ett enkelt recept och hur gott som hellst! Resten av tiden har jag suttit vid datan lite och pluggat engelska. Jag har engelska läxförhör imorrn och på torsdag har jag prov. Vad har hänt med vädret egentligen?! Hela helgen och förra veckan var det underbart sommarväder och nu har det regnat i två dagar, vad händer? Bort med det tråkiga regnet och in med den varma solen!

Just nu är jag trött och nästan helt slut, jag har inte sovit så mycket i helgen.. Oftast när jag är trött så brukar jag vara flum eller tjurig, idag var jag flum den mesta tiden men ibland blev jag lite irriterad men de gick över.

Igår fick jag reda på några provresultat:
so - vg
spanska - vg+
musik - mvg

Jag är riktigt nöjd med musik provet men jag kunde faktiskt ha svarat på en fråga till så det blev yttligare någon poäng men men. Jag blev lite besviken på mitt spanska prov, jag fick 6 poäng från mvg. Jag har jämt fått mvg på mina spanska prov förutom ett, så jag hoppas det här inte sabbar mitt betyg som är mvg.


I miss us


Lyckat var ordet.

Jag kan inte sammafatta den sista tiden med något annat ord än lyckat. Min bror kom hem på torsdagen men jag fick inte träffa honom så mycket, jag sov inte henne en enda gad i helgen. Men de stunderna då jag fick träffa honom var otroligt roliga, har verkligen saknat honom! Valborg blev bra och vi strosade runt med folk och sedan sov jag tilde och linn hos min farmor och farfar i deras källare. Morgonen efter gick tilde och linn hem ganska tidigt, jag åkte hem senare på dagen, då blev de mat hos mormor och morfar och sedan blev det att åka in till nora och träffa girlsen. Tilde,Linn,Jossan och Elli tillbringade jag kvällen med. Vi var först i nora och sedan åkte vi hem till Elli och sov på hennes garage. Nästa morgon gick jag upp tidigt för min familj skulle varai wedevog klockan halv 12 för min bror skulle springa något löplopp. Han kom iaf 3a. Sen på eftermiddagen åkte jag in till nora och va på gårn sen sov jag hos farmor och farfar va. Lördag blev chill och sen på eftermiddagen/kvällen blev det innebandyavslutning med laget @ discobowling på strike. De gick inge bra för mig och de va int så jätte kul tycker jag.. ;(

Idag är det måndag mina kära vänner och idag var jag med Felicia och Carro, kul kul :)





RSS 2.0