Pallaaa

Imorgon är det nora dagarna, de håller på från onsdag till lördag, och på lördag åker jag ju. Jag kanske sagt de förut men de kommer jag inte ihåg iaf, jag har kort minne!

Så morgondagen ska tillbringas tillsamans med Linn och Jossan! (((:

(sitter vid pappas bärbara så har inga bilder, och på min har jag sjukt mycket bildbrist!)

Helt bortgjord...

Har du varit med om den där känslan man får när man absolut vill säga någonting men inte riktigt vågar men sen gör det ändå? Har du varit med om all ångest och förväntan när man har sagt det? Nu känner jag mig nu, jag känner mig jätte dum rent ut sagt... Tänk om saker ändras, tänk om allt går bort.
Jag har försagt mig helt...



Alexander Pettyfer.
Sjukt snygg är han, no matter what!


God, he's hot!

30/6 -09

Tjena allihopa. Dagen har varit sådär, inte toppen kul direkt.. Jag började "sommarjobba" imorse, jag gick faktiskt upp halv nio och satte igång. Jag bärde in ved i ca 45 minuter, sen gick jag in och åt frukost och drack caffe latte, sen var jag så jädrans trött så jag lade mig i min säng och somnade på direkten.
Sen vaknade jag till lite när mamma och pappa sa att dom skulle åka till stan ett tag men sen somna jag igen. Jag vaknade inte fören min kusin Clara ringde och frågade när jag skulle komma till dom..

Vi bestämde oss efter maten att vi skulle åka till altorps ö i Nora, och sola, bada, spela minigolf osv. De var ganska tråk där.. Vi gjorde allt som bestämt och sedan åkte vi hem efter 7 någon gång.

Nu när jag är hemma har jag inte gjort ett skit, bara legat ner och läst en bok, kul liv jag har -.-' (:


Alex Pettyfer. Finns ingen snyggare!

Morgondagens planer


Imorgon blir det att "leka" med mina kusiner, det är jag ju bra på så de går väl bra... haha! :)


Om du var min...


Digitalkamera eller systemkamera?

Jag måste ha en kamera! Min digitalkamera är trasig för det är sand i den så linsen öppnar sig inte... Jag ska tjäna lite pengar i sommar, jag ska jobba lite här hemma med saker som jag får 50kr/timme av. Jag ska spara pengar för att shoppa med och lite så, men jag ska nog köpa en kamera också.

Systemkamera eller Digitalkamera?

Längtan


Bildbrist? Ohja!

Tjeeeeenna! Idag är jag på bra humör ((: Jag har badat&solat hela dagen med älsklings Jossan! Jag längtar till västkusten på lördag! Fast innan de är det faktiskt Nora dagarna från onsdag till lördag, trevligt! Det ska tillbringas med Linn och Jossan. På fredag ska min bror vara med på "Utmaningen" också (springa, cykla, simma för både män och kvinnor över 15 över hela standen). Annars när jag inte längtar till västkusten längtar jag jävligt mycket till vi åker till Sthlm och göteborg!

Lovee'

Toppen dag!


Super underbar dag idag, sjukt varmt, brännande sol och svallkande vatten. Hur ska man sammanfatta det?
Jo, -skvallertidningar.

Man ligger på stranden hela dagen och läser skvallertidningar och tar ett dopp en gång i kvarten, är det inte härligt?! Solen brände på som fan idag, det var ca 30 grader i skuggan(!). Nu har jag nyss duschat och jag håller på att fixa mig, får se om jag hittar på någonting ikväll. (:
pusss'


Morgondagens planer

Imorgon ska jag och min familj på en heldags utflykt till Finnå och bada och ta med mat. Sol&bad hela dagen!



Inte ett moln
Så långt ögat kan nå
Inte en droppe regn
På flera dagar


Med en glass i min mun
Och med sandaler av plast
Går jag i solen
Och tänker på dig

Ljusblåa dagar
Seglar förbi


Sommaren är kort
Det mesta regnar bort
Men nu är den här
Så ta för dig
Solen skiner idag
Hösten kommer snart
Det går med vindens fart
Så lyssna på mig
Solen skiner kanske bara idag

Vattnet är varmt
Och luften står still
Jag sitter i skuggan
Och läser gårdagens blad

Snart är det dags
För ett hopp i det blå
Få bort sanden mellan tårna
Och svalka min kropp


Na-na na-na-na
Na-na na-na-na
Na-na na-na
Na-na-na-na
Na-na-na-na-na

Sommaren är kort
Det mesta regnar bort
Men nu är den här
Solen skiner kanske bara idag


Gillar och gillar inte


Gillar:

Sommarflörter.
Vad är bättre än en riktig mysig sommarflirt? Ragga upp en kille i sommar och hitta på någonting roligt, lev livet och ta dess chanser! Upptäck romantiken i sommar.

After beach. Det är super skönt att gå ut på kvällen och antingen direkt efter sista doppet eller efter duschen och i väntan på maten att sitta på after beach och lyssna på en duktig trubadur som sjunger de mest underbara låtarna som finns. Jag kommer ihåg när jag var liten när vi satt där på after beach så kom sångaren fram till mig och bjöd upp mig. Vi dansade och ALLA kollade på, det var superkul!

Bikinis. Jag älskar bikinis, om jag hade pengar så skulle jag gananterat köpa flera nya bikinis varje vecka! Jag kan inte få nog av det, jag måste bara ha alla snygga.

Snygga kroppar. Hur hett är det inte med en solbränd, gyllenbrun lite svettig kropp på standen? Tänk dig en snygg muskulös kille springandes i sanden med snygga magrutor och gaaaaah! haha, jag vet jag är störd 8')

Shoppingrundor. Shopping in my heart, jag kan inte få nog utav det.


Gillar inte:

Irriterande flugor.
Det värsta när man solar är de otroligt irriterande flugorna! De surrar runt huvudet och sätter sig på kroppen och biter tag. Jag hatar fläckflugor och broms och alla möjliga äckliga stora irriterande flugor! De är väl nog med myggorna och knotten...

Maneter. På sommarna när man är på västkusten/öland/gotland/östkusten är det så jobbigt med alla maneter. De bränns och är slemmiga, kan de inte bara hålla till mitt i havet där ingen störs av dom?

Regniga dagar. Egentligen bör man inte klaga på regniga dagar på sommarlovet, allt är bättre än skolan! Men hur tråkigt är det inte.. Det bästa man kan göra är väl att samla ihop ett gäng och glo på film.

Vänner som sviker. Kan även vara familj. Det är sjukt lågt att svika..

Ingen uppskattning. När man gör saker och bjuder med andra och dom säger ingenting som "Tack för jag fick följa med, jag hade roligt." eller inte ens är glad för man bjuder med dom oså, det är sjukt dåligt! och när man hittar på någonting roligt för sina vänner för att uppskatta henne/honom på födelsedag eller någonting, och inte får någonting tillbaka sen när de är deras tur att fylla år eller något liknande.

Love! ♥

American psycho II

Härlig sommardag idag! +att det ska fortsätta hela veckan och vi har det bästa vädret i sverige! Dagarna bara rusar fram, idag var det järlemarknad. Jag var där en liten stund men det var inget märkvärdigt, jag köpte bara glass och godis. (A)
Jag har bara stekt resten av dagen, börjar bli väldigt brun nu! :))))

tro det eller ej, men jag kollade faktiskt på en skräckfilm för en timma sen! och jag kollade hela tiden, fast jag va sjukt rädd... -American psycho II


Sverige - england semifinal


Jag vet, nu sitter ni och tänker: Men va, hon är ju inte intresserad av fotboll?
Jo de är jag faktiskt visste.. När jag va liten provade jag att spela fotboll i ungefär en vecka, men jag tröttna och sluta för jag ville inte spela med 93or :$ Sen nu har jag fått tillbaka intresset lite, jag vill spela fotboll men jag får inte..

England fick in ett mål på sverige efter 53 sekunder, den sämsta starten för sverige! Sedan fick de in ett till mål på en hörna, sverige kunde inte stoppa det. Sedan fick england hörna igen och en av sveriges spelare fick bollen på sig så det blev självmål, 3-0 stod det nu...
Efter halvtid satsade sverige allt, Molins spelade fram till Marcus Berg som gjorde 3-1. Jag trodde det var kört just då, det hade gått 75 minuter men då satte Toivonen bollen rätt i mål med en frispark. Nu kunde dom kanske ta det! Sverige kvitterade när det var 9 minuter kvar. Det blev hörna och Söder klackade bollen till Berg som sparkar in bollen i mål, YES!
Det blev förlägning och sedan straffar. England satte 4 av 5 och Sverige gjorde samma sak. Sen missade sverige en straff och England tog hem vinsten och platsen i finalen.


Jag ville bara säga att England målvakt, Joe Hart är grymt snygg!!!!!!!!!!!!! ♥

KING OF POP


Michael Jackson, en av världens absolut största stjärnor, dog inatt. Enligt uppgifter fördes han till sjukhus med hjärtstillestånd.

Michael Jackson var en stjärna redan från barndomen, då han uppträdde med syskongruppen The Jackson Five. År 1982 utkom hans skiva Thriller som fortfarande är världens mest sålda album.

Michael Joseph Jackson, född 29 augusti 1958 i Gary i Indiana, USA, var sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare.

Hans privatliv var skandalomsusat. Bland annat förekom uppgifter om att han blivit svårt misshandlad av sin far som barn. För några år sedan väcktes åtal mot Michael Jackson för sexövergrepp mot en liten pojke som bott hemma hos honom.

Jackson har även blivit mycket omskriven för andra saker än sin musik, framför allt på grund av anklagelser om sexuella övergrepp på barn, men också på grund av hans nu mycket bleka hudfärg. Jackson påstår sig vara drabbad av Vitiligo som är en hudsjukdom, som gör att man tappar pigmentet i huden och får vita fläckar. Jackson hävdar också bestämt i sin bok "Moonwalk" att han bara har opererat näsan två gånger, och lagt till en grop i hakan.

Jackson har varit gift två gånger, första gången med Elvis Presleys dotter Lisa Marie Presley 1994-1996. Michael Jackson var ett Jehovas vittne under sin uppväxt.

Det kallades ambulans och sjukvårdare till Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles och kom till platsen igår kl 12.30 lokal tid. Jackson andades inte och hjärt- och lungräddning vidtogs omedelbart. Jackson föll i koma och avled kort efter att ha förts i ilfart till Ronald Reagan UCLA Medical Center. Han dödförklarades 14.26 lokal tid. Popstjärnan blev 50 år...

R.I.P MICHAEL JACKSON! <3
YOU ARE THE KING OF POP!


The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work


NU ÄR DET SOMMAR<3!







mongo ljus ibland;) ser neger ut ibland och ibland ser jag grå ut, haha!
bikiniräderna syns inte så bra på bilderna.. :(
pusss för det är sommar på riktigt nu :D

25/6 -09

Tjenaaa :)
Det var vekligen roligt att tälta igår! Vi badade några gånger, vi gick vi till "stan" och köpte godis, spelade kort m.m. Jag tror vi somnade vid halv fyra-fyra någon gång. Haha, jag sov inte bekvämt! Först låg jag bredvid filip och ante, men de blev för tångt så jag låg där nere vid allas fötter. Men, jag vaknade några gånger av nån spark i huvudet och sen på morgonen vaknade jag av att filip hade snurrat så han hade vänt sig i sömnen. Han låg och sparka ante i ansiktet och hans händer var på mitt huvud, haha!






lite suddiga bilder, men men de är iaf något! :) 
&jag ser ut som ett monster på alla kort, helt skabb. :$


Tältning

Klockan sex ska jag vara i Nora för då ska vi träffas, ante, viktor, filip, amanda och jag. Vi ska sedan sätta upp vårat tält och sen blir det bad! Vi ska tälta vid hitorpsbadet, skit kul! :D Men nu ska jag fixa lite :))
pusss'


Schteeeek


Gårdagen blev lite seg ibland men superbrabra, vi cykla runt på stan men sen satt vi stilla och asgarva ibland (haha de gjorde vi väl hela tiden men aa.) Sen tog jag sällskap med Mats hem till farmor och farfar. Jag kom hem halv tio idag, farmor och farfar skulle till uppsala nu så jag följde med en liten bit på vägen så jag kom hem. 

Det är underbart väder ute asså, det känns som jag är utomlands! Det är en otrolig värme i skuggan och i solen smälter man nästan bort, sånt här väder ska det vara hela sommaren! 

Ni hittar mig schtekandes på en madrass på gräsmattan med en bok i handen, njutandes av sommaren.
Jag längtar till västkusten v.28 och skåne v.30!
+att jag saknar min älskling otroligt mycket, kom hem nu! :(((<3

Nu blir det Nora med Linn!


Sommar rekommendation


Love this song! :*

Special*

Ny design helt nu! Jag var lite trött på den andra och jag tyckte den här var så söt. :)
Ute skiner solen och det är verkligen toppenväder! Jag skulle egentligen åkt in till Nora
och bada med vänner osv, men... då är det ingen som vill/kan! Surt är det.
Så nu ska jag ta ut en madrass och lägga mig och steka i solen med kanske en bok
i handen. 

Dagens outfit:
t-shirt från Ginatricot
shorts från Ginatricot




Vi har nästan fått reda på vad det är för fel på morfar. Han fick en liten hjärtinfarkt men det är inte allt. Nu ska han in till Örebro lasarett och undersökas med någon kamera och kanske "spränga bort" någon blodklump som kanske har fastnat i något blodkärl. Hoppas de går bra och hoppas han blir bra snart. ♥

Twister in my ♥!

Nu ska jag ringa pappa och fråga om han kan köpa hem en twister åt mig.. Jag behöver det!

5 rädslor


Operationer.
Tänk att någon håller på att skära i dig och hålla på att pilla i din kropp? Ett enda felskär och allt kan vara slut...

Döden. Det finns inget värre, isåfall vad? Jag är fruktansvärt rädd för döden, jag vill inte dö, jag vill inte att någon ska dö! Ingen i min "närmre" släkt har dött, än så länge.. Jag har mormor, morfar, farmor, farfar, mamma, pappa, bror, morbror, kusiner, farbror, gammelfaster, gammelmormor. Någon dag smäller det bara till, när som hellst! Hur kan man någonsin vara berädd?

Sprindlar & ormar. Usch, stora som små. Dom är alltid läskiga och äckliga..

Ensamhet. Jag är rädd för att bli lämnad, ensam för evigt. Tänk att inte ha någon där för en, usch det är hemskt!

Mörker. Dom som har känt mig länge vet det gott och väl. Jag hatar mörker! Jag är jätte rädd för mörker, jag är skiiiiit rädd rättare sagt! Vem vet, det kanske gömmer sig en mördare i den mörka skogen..?


Jag är rädd, jag är livrädd

Jag vill inte förlora dig, jag blev så jävla rädd och orolig imorse när mamma ringde så de finns inte. Direkt när mamma lade på luren började jag stört böla... Kl 11 ringde mamma och sa att morfar låg på akuten, hon trodde han hade fått hjärtinfark. Mamma hade gått från jobbet så hon och mormor kom hit och hämtade upp mig. Vi åkte in till akuten och träffade morfar. Han såg helt blek ut, helt förstörd. Han hade jätte ont i bröstet och ryggen (och nästan överallt) fastän han hade fått morfin. Läkarna hade inte hittat någonting men dom bestämde sig för att rönka så att de inte hade spruckit något blodkärl. Vi vet inte om det är allvarligt eller ej, men dom tror att de inte är de eller dom vet inte... Vi väntade i 2 timmar ungefär och sedan fick vi träffa honom igen. Den här gången var han på hjärtavdelningen, de hade inte varit någonting fel på rönken. De gjorde fortfarande ont fast han hade fått mer morfin. Sen kunde vi inte göra någonting mer så vi åkte hem... Vi ska åka tillbaka till honom i eftermiddag och se hur det har gått oså, om dom har hittat något fel. Han kommer nog få vara kvar där över natten så vi ska lämna lite nya kläder m.m.

Morfar jag älskar dig!♥


..

boy, i think i like you

Söndag


Tråkdagen nr1! Det finns inte så mycket att säga om den här dagen...

Nobody can dress the naked truth.

Fixat&klart


Före.


Efter.

Headern är fixad nu, blev den bra?:)

Jag vill vara liten som förr...


M I D S O M M A R

Nu är midsommar över, hoppas alla hade det bra.
På dagen åt jag mat och tårta med familjen och
mormor och morfar, sen på eftermiddagen åkte
jag in till Linn och va med henne hela kvällen.
Kvällen blev lyckad, men den hade även lite nackdelar.
Det slutade bra och så åkte jag hem till farmor och farfar
och sov där. Det var sjukt pinsamt, Tim, Oscar och Micke
sov i källaren och på morgonen väckte Tim mig och
så kollade jag upp så stod Micke där också, sen
började han försöka få in ett täcke under min säng.
Pinsaaaaamt! Nu har dom sätt en nyvaken felicia..
Sen fick jag stå och vänta på att Tim skulle bli klar,
och sen när vi skulle åka så hade han tydligen inte
med sig min hjälm. Så han frågade farfar om han hade
någon men han hade bara en gammal hockeyhjälm..
Men Tim tog på sig den ändå och så åkte vi iväg xddd
HAHHA, hoppas de inte var så många som såg oss!

Vi har ätit mat hos mormor och nu chillaeer jag vid datan och fixar naglarna.
Det kommer bilder från igår!
Pusss'



Bilder :*






lite bilder från tisdags när jag va med Linn :)<33

Albin Axelsson

Hejsan allihopa!
Jag är med och tävlar om en ny blogg design, gå in
AlbinAxelsson.com och var med och tävla du med! 


SOMMAR&SOL


Sola, bada ute och grilla!
Det är niiiiiiiiiiiice väder ute och de är nu som man känner att det är sommarlov.
Gårdagen blev supernice! Först cyklade jag upp till mormor och käkade lunch, sen
cyklade jag tillbaka hem och klippte gräset. Precis när gräset var färdigklippt kom
Linn hem till mig. Solen sken och vi dunkade musik på hög grad så vi tog på oss
bikini och hoppade i poolen. Det var SVIIIIIIINKALLT i vattnet om jag får säga de själv.
Sen efter vi hade badat var vi som två djupfrysta julskinkor så vi hoppade in i duschen
och duschade tillsammans (A). Sen tog vi bussen in till Nora och var där hela kvällen,
vi tog kort vid kärleksudden och åt glass och massa. Sen kom Tilde men då var
Linn tvugnen att dra hem. Jag och Tilde var på stan och hängde runt, sen gick vi också
hem, jag sov hos farmor och farfar.

Nu på dagen gick jag, tim och farmor & farfar och åt på Baccus. Det smakade inte så gott
men det gick att äta. Sen var jag med Linn, Tilde skulle också vara med men hon packade istället.
Sen skulle Linn iväg och ta en spruta så jag gick tillbaka till farmor och farfar igen. Nu är hon här
igen och nu ska vi ut. ;D

TILDE RING SÅ FORT DU SER DET HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Badaaaaaaaaaaaaaaa!


Nu är Linn här och solen skiner för fullt! :D
Nu blir det att dunka musik och plaska i poolen !

Humöret svänger och jag är glad igen.


mongobild från skolavslutningen på mig och elli (a'
Imorgon blir det förhoppningsvis att vara med mina älsklingar, -Tilde och Linn.
Tilde åker till Grekland på torsdag ju, hon ska vara där i tre veckor... inte kul!
Kommer sakna ihjäl mig, vad ska jag göra liksom?
Aja, ska snart lägga mig. :)
Pusss alla sötisar'

*


jag är sjukt besviken

...
Sämst dag, kan inte bli sämre faktiskt.. jag är sjukt irriterad och arg -.-' ooch ledsen.. :/
nu ska jag iaf åka till therese och va med henne en stund:)<33

Betyg

Förresten, jag kom på -Jag har inte berättat om mina betyg.
Jag är faktiskt helnöjd med mina betyg. Jag fick 11 VG, 1 MVG och 5 G.

Bild - VG
Biologi
- VG
Engelska
- VG
Fysik - G
Goegrafi - VG
Hem- och konsumentkunskap - VG
Historia - VG
Idrott och hälsa
- MVG
Kemi
- G
Matematik - G
Moderna språk, språkväl, Spanska - VG
Musik - VG
Religonkunskap
- VG
Samhällskunskap - G
Slöjd
- VG
Svenska
- VG
Teknik
- G

Bilder från tims födelsedag





ignorera mongobilden på tim&mig, hahahh'

Shut up and kiss me


Tröööööööööött...
Har spelat fotboll med tim idag, kul faktiskt :) film nu, sen blire sängen för jag är sjukt trött!
+imorrn blir de tandläkarn..

Kärlek är skit


Usch, jag är trött på kärleken. Det finns ingen för mig, eller iaf ingen jag vill ha. Jag kanske är kräsen av mig, vad vet jag...
Jag står här helt tom, vet inte vad jag ska göra eller vad jag ens vill göra. Jag är deprimerad och jag hatar regn :(
Jag har tappat tron, finns det ens kärlek... ?


Film nu


Tja tja :))
har bara varit hemma idag, vi får se hur de blir senare om jag stannar hemma eller inte. Jag har kollat på massa bilder med tim och mamma idag, shit vilka minnen vi har och shit va mycket vi har gjort! Chilldag idag, så ska kolla på film nu. :)
pusss'

Hemma


Nu är jag hemma, jag har varit med Linn hela kvällen. Först köpte vi godis och sen kollade vi på film, "Wild Child". Efter filmen kollade vi lite i tidningar och sen gick vi ut. Vi gick runt på stan och sen stannade vi på torget och lyssnade på studenterna som sjöng karaoke, hihi! Sjukt roligt hade vi de, och sen kom Andreas och Robin och träffade oss en stund innan vi åkte hem. Känns skönt att kunna vara i nora sent på kvällen och att pappa hämtar så man kan sova hemma faktiskt. :))

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!


lite kort om helgen
äntligen sommarlov, jag har längtat efter de så jävla länge och nu är de här. Det känns faktiskt inte som det än men men, de kommer väl snart när man får sova ut riktigt. Tim är hemma, han fyllde 17år den 11. GRATTIS! ♥
Jag var med Tilde, Linn och Jossan på skolavslutningskvällen, vi hängde runt lite och flumma. Igår var jag med linn på dagen och sen på kvällen träffa vi tilde. Vi va på gårn och träffa folk. Båda kvällarna sov vi hos min farmor och farfar, de är så skönt att kunna sova i stan när som hellst. :) Nu ska jag iväg och äta mat hos mormor och morfar med familjen, sen blir det nog nora med tilde och linn.

pusss'

Tiden går fort när man har roligt? *host*


Tänk att det har gått ett helt år sen min bror och hans kompisar gick ur karlsäng. Det har gått sjukt fort och snart går jag i nian och har massa jävla snåpluttar till sjuor på skolan,
+att sexor ska gå här också, i anexet... det kommer bli ett dagis!
Jag kommer fan sakna de här niorna som slutar också, tänk va tomt de kommer bli ;(((((

Multisport


Då var denna dag avklarad, helt onödig dag egentligen. I morse ringde Tilde och sa att hon inte kunde vara med på multisport för hon var förkyld och hade ont i benet men johan ville fortfarande göra de så då fick jag leta upp någon annan att springa med. Linn ville inte heller, så då gav johan till förslag att min farfar skulle vara med (eftersom han är gammal lärare). Så jag ringde honom och han tackar ju aldrig nej. Vi fick starta efter mer än en timme efter dom första. De gick iaf bra och vi kom in i mål på bra tid. Vi kom tvåa i våran klass med bara några lärare före oss som va proffs(och dom satt upp banan och allt:o). Så jag fick två godispåsar idag igen:D Sen städa vi skåpen och kollade på bocy&brain film sen sluta vi. Jag har ont i hela kroppen och imorgon är det skolavslutning! Pusssss'

BODY&BRAIN


Vårat framträdande, filmat av Johan Wahlstedt.



Tildes bilder. Jag hoppas på att få fler bilder om det är någon som har!

godnatt sötnosar


btw, jag har fått sjukt långt hår :o

JAG MÅSTE PRATA MED TILDE OM MULTISPORT IMORGON!! :O

8B ÄR BÄST


Jag älskar min klass, de kanske ni har förstått redan men ändå. :)♥

jag ser hemsk ut på bilden och så sitter jag bredvid två stycken som jag absoluuuut inte tycker om.. :s

HIPP HURRA FÖR HÄR KOMMER 8B:ARNA


Vilka vann body&brain om inte vi?!
8B ska de vara, vi är oslagbara!

8B ÄR BÄST! `v´

Dagen blev bäst! På morgonen fick vi "brain" frågor, sedan blev det förberedelser till vårat uppträdande. När vi var klara med förberedelserna var det dags. Vi var väldigt nervösa innan, men det gick över sedan. Vårat uppträdande gick jätte bra men det kändes jättekort! Efter uppträdandena hade vi lunch, sen massa smågrenar. Efter de små grenarna blev det dags för Helvetestafetten, Moa banga ur att simma med madrass så jag fick ställa upp och göra de istället. Jag såg inte vad de andra gjorde, för jag och de andra som skulle "bada" var tvugna att vänta där tills de andra tävlande kom dit. Tävlingen satte igång och straxt kom moa springandes med vatten. Hon kom fyra trorja, men sen tog Claudia igen det med paddlingen. Sedan när det var min tur kom hon in samtidigt med två andra, först kom en iväg och sen jag. Jag paddlade lätt om den första så jag var i ledningen. Sedan ledde jag med en hel längd och så vann vi. :) Jag blev "hjälte" hahah ! och sen var det stafett, vi kom tvåa. Efter stafetten var det dragkamp, det gick inte så bra för oss men vi vann iaf några matcher. Dragkampen var den sista grenen innan vi fick veta resultatet, vilka som hade vunnit.
Vi gick in i klassrummen och satte på tvn. De visades en "direkt sändning" från bildsalen. De ropade upp resultaten för 7:or, 8:or och 9:or, uppvisning och tävlingar. ´Vi fick först reda på resultaten för tävlingarna, först sa dom 7ornas resultat och sedan vårat. När vi fick reda på att vi vann skrek alla för fulla halsar och kutade ner mot bildsalen. Där fick vi hämta godispåsar som pris och så fick vi vara med i sändningen, haha. Sen sa dom 9ornas resultat också och dom gjorde likadant. Sedan var det dags för de som hade bäst uppvisning, de sa som vanligt först 7orna, sen vi och sist 9orna. och de hände samma sak för oss då. Vi skrek och sprang till bildsalen, vi fick ännu mer godis osv. Totalt fick vi 50 godispåsar som vi delade ut i klassen.
MIN KLASS ÄR TOPPENBRA! DET FINNS INGET SOM KAN SLÅ OSS!



Outfiten till uppvisningen:
Svarta tights
Röda trosor (över)
Rosa linne
Svart/röd tshirt
Silvrigt band
Folie inlindade skor (ej med på bilden)

Sjukt snyggt, huh? ;) hahah!

Flugornas herre?


Japp, just nu sitter jag med min svenska läxa. Jag ska svara på några frågor om filmen som vi har sett på svenskan. Det är ganska jobbigt för jag kommer knappt ihåg någonting om filmen, så jag får kolla lite på internet så jag kommer ihåg ungefär vad som hände.
Jag fick reda på mitt svenska betyg förut förresten, jag fick VG. Men hon sa även att jag skulle få jobba för att ha kvar det, det var på gränsen till G. Så nu ska jag hålla i och kämpa med varenda uppgift hädanefter så jag kan ha kvar det.. :) och idag fick jag reda på hur jag låg till i spanskan också. Hon sa att jag hade blivit nersänkt, men jag kunde lätt jobba upp det till mitt höga betyg igen. Förut hade jag MVG i spanska, och nu har jag väl inte varit lika aktiv så jag blev nersänkt men jag vet inte om jag blev nersänkt till VG eller G... Hoppas jag har VG iaf. Fy vad jobbigt det här är!

På tal om skolan, vi slutar på torsdag! Det har gått grymt snabbt, nyss gick jag runt och sa att det bara var en månad kvar till vi slutade. Men vad är det nu då?! Vi har bara "lekdagar" kvar, imorgon är det body&brain, på onsdag är det multisport och så slutar vi på torsdag.

Skrivet måndag 8/6 -09.

Mimmi is in the house!


Eftersom mormor och morfar har åkt ner till Tim i lördags för att sedan ta med honom hem dagen efter hans skolavslutning så har vi deras hund Mimmi här. De tog med sig deras andra hund Emma, så vi fick va Mimmi här. Hon har varit här enda sen lördags, så jag måste åka hem direkt efter skolan varje dag för att gå ut med henne... Störande, men jag måste stå ut, det är bara några dagar kvar ju.
Haha, förlåt men jag är faktiskt lat :$

Funny bunny ;)

Helgen blev otroligt rolig med massa skratt och roligheter. Tyvärr är alla bilder oså på min farmor och farfars dator. Men det kommer några bilder från mobilen, haha. :)

Så här ser vi ut när vi blir jäääääävligt rädda



Vi skulle kolla på ett filmklipp och ville ha på ljudet men det gick inte fast vi höjde ljudet till max osv... Sedan när vi skulle ta ett kort blev vi som sagt jääääääääävligt rädda, HAHAHAHAHAHA!

2 små apor lekte lite, men någonting gick snett....

She's on her way

Nej nu kommer Linn hit! :D
nu blir det fika för fulla muggar! *hahaha*
pussssssss

Jag har grymt tråk


Sunshine in the rain


Regn,
regn, regn, här regnar det för fullt! Kan ingen få stopp på det bara? Usch, jag hatar regn... Regn är deppväder och jag blir jämt ledsen av de, jag kan börja gråta för vad som hellst då.

Gårdagen blev rätt bra faktiskt. Det började med skolan och det var kanske inte det bästa om man säger så, massa bråk oså men vi löste det mesta igen.
Jag fick skjuts hem efter skolan av morfar, sen skulle jag egentligen färga mormors hår men jag var så trött så jag somna och mamma fick göra det ist. Senare på eftermiddagen/kvällen åkte jag in till Nora för att träffa Linn och Tilde, Tilde var inte klar med sitt rum när jag kom in så jag fick vara med Linn en stund innan Tilde var klar. Resten av kvällen tillbringades med Linn, Tilde och Andreas. Vi gick runt det mesta men sen satt vi oss och så gick vi ner till gårn ett tag. Kvällen började bra men slutade kanske inte så jättebra, de blev så konstigt. Sen gick jag hem till farmor och farfar och sov hos dom, det var gudomligt skönt, jag var jätte trött!

Dagens planer var att hitta på någonting med Tilde och Linn, men Tilde hade ont i huvet så hon kan inte vara med oss på dagen och Linn skulle duscha oså, men nu är hon förhoppningsvis klar. Så nu ska jag och Linn hitta på någonting och sedan på kvällen kommer nog Tilde vara med också. Sedan ska vi sova i farmor och farfars källare och ha lite kul.

Ha en bra dag alla sötnosar. :)

Filmdags*


Kvällsmat och film nu, pappa har hyrt film som vi ska kolla på och imorgon ska pappa skjutsa mig till skolan så då blir det sovmorgon!

This sucks


När man pratar om kärlek tror alla att allting handlar om kille-tjej men så är det inte, de kan mena väldigt mycket t.ex vänner, djur, familj, sport och massa. Allting är inte alltid lätt som man tror. Allting gömmer sig bakom skalet och därbakom gömmer sig många hemligheter som bara lilla jag känner till..

Loving ain't easy

Loving ain't easy
You know I feel your pain
Loving ain't easy
We've been crying in the rain

I'm talking 'bout love right here
Talking 'bout love right now
Talking 'bout love right here
I'm talking 'bout love

Jag har det väääldigt bra jämfört med vissa andra men ibland måste man faktiskt få tycka lite synd om sig själv. Jag sitter inlåst på mitt rum och gråter, jag vet egentligen inte riktigt varför oså men det lättar hjärtat lite. Jag hatar det här jävla vädret, de gör sig så himla deppig, snälla ge mig sol!!!

Where is the love we talk about?


Ibland blir det inte som man vill...
Men varför jag? Varför ska jag jämt bli i efterhand?
Varför kan inte jag bara ha det som alla andra?
Varför kan inte jag vara som alla andra?
Varför ska jämt jag vara den annorlunda?

I hate this part right now
:(

ARG ARG ARG!

Jag blir bara så jävla arg när jag inte får som jag vill...
Jag hatar alla jävla svikare som lovar en sak och sedan när det kommer till kritan blir det aldrig så!
Jag hatar alla jävla lögnare!
...

Det blev en ganska bra dag, först kemiprov som var lätt faktiskt, sen massa med body & brain på dagen. Efter skolan blev det örebro/marieberg med mamma och "shoppat" kläder&skor. Jag fick lite nytt i garderoben iaf:
2par skor
1 linne
1 t-shirt
1 kjol
1 tröja

Ett par av skorna ska jag ha på skolavslutningen och den vita tröjan som jag köpte ska jag också ha över min klänning då.


It's mine, baby!


Jag hittade ett par supersöta superfina skor på dinsko , jag bara måste köpa dom.
Dom kommer sitta som guld i sommar ;)
Imorgon efter skolan sticker förmodligen jag och mamma in till Örebro och shoppar,
jag behöver köpa skor till skolavslutningen m.m.

Nu ska jag slå mig till kojs. ;)

Lovegame*


What about life?
Life is a game and we need to play it!

Gycklare


Gycklare är faktiskt några roliga typer. Denna förmiddag har jag ägnat mig åt gyckleri(?). Först på morgonen hade fyra stycken gycklare en liten föreställning och sedan fick vi testa på några saker, det var ganska roligt faktiskt. Vi fick testa gå på lina och cyckla på enhjuling, jonglera m.m. Sedan fick vi lång rast för lunch och sedan blev det bio med skolan.

Avslöjad, men jag behöver hjälp!



Nu vet ni vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, men jag är inte helt säker på om jag vill ha den. Alla ska ha såna klänningar och just den färgen så det är inte så roligt längre. Jag köpte min klänning precis när den hade kommit ut men jag tänkte inte på att alla skulle ha den m.m.
Så ska jag ha min egna gjorda klänning, köpa en ny eller ska jag ha den jag har?
Hjälp mig, jag har beslutsångest!

Back in game

Nu är jag tillbaka och jag är tillbaka i form (haha nästan va). Nej jag är otroligt trött så den här dagen har jag flummat bort. Förresten har jag glömt bort att lägga in en bild på min klänning som jag har gjort på syslöjden, så nu kommer in bild! Säg till vad ni tycker om den! :)




FFFRISK NU!!!!

YES YES YES!
Ä
ntligen är febern borta och äntligen äntligen äntligen!
Hahah vad glad jag är!

Täcket drogs bort från hennes kropp och en vindpust kom emot henne. Hon gick ut ut rummet och ner för trappan, tripp trapp sade det. En sömnig och fortfarande sovandes Felicia var påväg ner och hennes ögonlock var fortfarande ned slagna, som tur är så har hon memorerat möblerna i sitt huvud så hon inte går in i dom. Hon tar fram termometern och stoppar det i munnen... Pip, pip, pip.
Ett skrik hörs genom huset :
Jag har bara 36,4 i temp! Jag är frisk! Godnatt.
Felicia går upp igen med hennes ögon är på halv stång, hon lade sig i sängen och sov.



Jag stannade hemma idag, även fast jag inte hade någon feber eftersom jag har haft så hög feber i så många dagar så kan det vara skumt och jag kan få hög feber på dagen istället, men så var det inte idag. Jag vaknade inte förens 12 igen, av telefonen. Jag gick upp och kollade på tv, jag var pigg så jag tog cyckeln och kollade om jag skulle kunna cyckla på torsdag på klassens dagar oså. Jag cycklade till mormor så jag kunde få ett glas läsk och en bulle. Sedan cycklade jag inte hem förens vid 4 för det tog slut på rolig tv. När jag kom hem var jag flitig och gjorde klart min svenska novell som skulle varit inne förra veckan, sen har jag bara rättat den och ätit m.m.

Jag duschade idag och jag använde en jättebra product från "Veet". Det var ett hårborttagnings medel som faktiskt funkade. Fast jag fick raka lite efteråt oså men ändå. :) så nu är mina ben helt nyrakade och superlena, plus på det! ♦

RSS 2.0