Valborg


Vad händer på valborg allihopa? För mig blir det ialla fall att umgås med Linn och Tilde och kanske grilla, sedan sticker vi på fest nånstanns och sen blir det att slagga hos min farmor och farfar.


Vad går först - skolan eller fritid?

Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen men jag har haft sjukt mycket plugg den här veckan och de tillfällen som jag haft ledigt på har jag åkt moped. Imorgon har jag två stora prov, spanska och so. Jag har pluggat mest till spanska provet för jag vill så himla gärna hålla kvar mitt mvg. So provet har jag inte lagt ner lika mycket tid på måste jag erkänna, men jag har varit med bra på lektionerna och tagit in det mesta!


Moppe geak

Efter skolan va jag i stan tills mamma och pappa slutade, vi åkte direkt och hämtade min moped. Vi skrev på avtal och nu är den absolut min! Pappa körde hem den medan mamma och jag körde bilen hem. När vi kom hem körde jag moppe hela kvällen, jag är super nöjd med mitt köp och den går som tusan! Den är super läcker och jag fick med en svart passande hjälm till. Jag fyller inte 15 förens i november, så jag kommer inte få åka i sommar.. Inte mer än hemma och till mormor iaf. Jag vill verkligen ha sommar och jag vill verkligen köra moppe!





CPI Oliver city


Nu har jag äntligen köpt moppe! Jag och pappa åkte och kollade på en moped idag, den fanns i Pershyttan så det var inte långt att åka. Det var en eu moped, skooter, en svart med röd och vit text på. Jag fyller 15 i november så jag får inte åka i sommar, men jag ska ta moppekurs i sommar och så har jag tänkt att öva lite hemma oså.


Här latar vi oss inte!

Vad kan bli bättre en lördag? Den här lördagen hade egentligen allt om jag tänker efter..
Linn kom hem till mig vid ett nån gång, vi hoppade studsmatta och fikade sen cyklade vi in till nora. När vi kom fram till nora åt linn mat och sedan åkte vi hem. När vi kom hem till mig packade jag sovkläder och stuffs, åt och sedan satt vi i bussen till Nora. Vi lämnade väskorna hos Linn sen cykla vi upp till stan och träffa oscar, vi köpte glass och sedan va han tvungen att gå. Lite pinsamt sådär, jag har inte träffat honom på ganska länge och så visste jag inte vad jag skulle säga oså. Sen satt vi i parken och pratade sen kom maja, issa och tilde. Sen gick vi till gårn och spela gitarr hero tills det stängde. Efter det sa vi hejdå till alla och cykla hem till linn. Där satt vi uppe till tolv och drack alkoholfritt vin och pratade, sedan låg vi i sängen och pratade och flumma lite mer.

Vi vaknade runt nio, tio av att linns mamma väckte oss. Vi kollade på tv och åt frukost sen blev jag hämtad. När jag kom hem ville mamma och pappa hitta på något roligt så vi åkte in till marieberg och shoppade lite kläder, mest till pappa. Jag fick ialla fall med mig en skjorta och en tröja hem.

Jag har förresten slutat med foundation nu, för tre anledningar.
*Det är sol ute,  ta chansen och bli brun i ansiktet!
*Solen hjälper till och tar bort acne. Foundation för man acne av!
*Min foundation är slut...




Bild: Linn tyckte jag såg ut som Jimmey Neutron i håret när jag vakna, lite likt va? ;;


Listen to your heart, dude!

Hallojsan alla fans. ;)
Dagen startade bra med pizzabullar på hemkunskapen och sedan rullade den vidare riktigt bra. Det blev glass idag vid konsum igen, men med Tilde, Linn, Amanda och Viktor. Nice nice! När jag kom hem hade pappat tagit hem min studsmatta från lagringen så vi satt upp den :') Nu kollar jag på talang och imorrn blir det att vara med Linn! Antingen hos mig och hoppa studsmatta och ta kort eller vara i stan och flumma runt ;)<3





Ta tag i situationen.

Nu är det bara några veckor kvar tills skolan slutar så nu gäller det att ligga i till vårbetygen! Jag hoppas jag har höjt mig i åt minstånde ett ämne sen höstbetygen men man får inte hoppas för mycket!


Glassmannen


Roligaste dagen på länge :') Men de va läskigt men sjukt roligt när jag och Tilde satt utanför konsum, då kom en gubbe gåendes in i affären...

Gubben: Äter ni glass?
Jag och Tilde: Ja
Gubben: Får jag smaka?
Tilde: Nej
Jag: Okej tar du emot?
Gubben: Ja kasta så fångar jag den i munnen

Han gick sedan in på konsum och handlade och kom tillbaka sedan när han var klar

Gubben: Har du ätit upp din glass? Skulle inte jag få smaka?
Tilde: Ja de har jag de var jätte gott
Gubben: Men det där är ju ingen riktig glass (kollar på felicias twister)
Jag och Tilde: Hahah jo.. dom är mycket godare än annan
Gubben: Nej det där är inte glass mjukglass ska det vara

Sedan började han gå emot oss och vi vart skit rädda och trode typ han var skit arg för det såg verkligen ut som det sedan ställde han sig med sitt ansikte kanske 5 cm ifrån mitt.

Gubben: Har du tandställning?
Jag: Hehhe... ja?
Gubben: Jasso och här får man betala 50 000 kronor för att få sina tänder fixade
Jag och Tilde: Oj jasso?
Gubben: Ja, varför har du en sån då?
Jag: För att få finare tänder
Gubben: Men då fassnar det väll mat och allt möjligt i den där?
Jag: Ja man får matlåda
Gubben: Ja det är väll därför du äter glass?
Jag: Hahahah ja
Gubben: Ja du är säkert rätt bra på att suga
Jag och Tilde: Hahahah...
Gubben: Men ha det bra nu ska jag gå
Jag och Tilde: Hahahah.. desamma hejdå

HAHAHHAHAHAHAHA!
GUD VA RÄDD JAG BLEV!
dagens grej asså!

dialogen är tildes bara så ni vet, jag ändrade bara namnen för jag är för lat för att skriva om (a'


...


Plugg, plugg, plugg, när ska det ta slut?!

Skolan idag var kul faktiskt, det mesta iaf. Vi hade ute idrott och sedan hade jag innebandy på a-tiden. Jag gjorde två mål faktisk och vi va med massa killar, *stolt*! haha visst, det ena målen var ett riktigt tur mål men ändå (a' Nu har det bara varit plugg, säger vi. Jag har faktiskt tagit kort och suttit framför datan för det mesta men det är meningen att jag ska ha pluggat iaf. Imorgon har jag spanska läxa, engelska läxa, engelska inlämning och redovisning...


You're my angel


Du är min forntid, du är min framtid, du är min ängel, du är mitt allt.
du är min älskling!

Jag saknar oss, jag saknar WWdubbelw.
Allting var så bra förut men nu känns det som att allting är helt borta... Jag saknar alla helger och dagar då vi var med varandra och hade roligt 24/7 och nu är vi inte alls ofta. Jag vet inte vad som har hänt mellan oss men egentligen vet jag det, jag vill bara inte förstå helt enkelt.  Men nu ska det bli som förut igen, och ingenting kan stoppa oss!


Sweet dreams are made of these

Ännu en skoldag har gått förbi, tiden går fort! Idag hade vi våran första ute idrott, det var faktiskt riktigt kul måste jag säga! :)

Nu är jag äntligen klar med min engelska inlämning om Danny Saucedo som jag ska ha redovisning om imorgon, jag hoppas det går bra. Önska min lycka till! :)

Jag funderar på att klippa mig riktigt kort, för mitt hår är ju så himla slitet och allt är förstört?!
Vad tycker ni?!




Snygging


Tråk skolan är tillbaka igen..

Tänk om man inte behövde gå i skolan, vad skönt det skulle vara!
Skolan började idag och i slutet av dagen hade jag musik prov. Det gick ganska bra, jag svarade på alla frågor utom en som jag kom på sen när jag var klar.. Sedan var det bara en lektion kvar och sedan åkte jag in till tandläkaren i örebro och spännde tandställningen. Den här gången fick jag inte rosa uppe för jag va tvugnen att ha en snodd som satt ihop på nått sätt, så nu har jag bara rosa där nere och grå uppe. (y'

Jag är verkligen i behov av en kille, jag klarar mig inte själv längre. Jag är så jävla desperat så det finns inte! Jag dör snart känns det som, jag är




Tråkig fixlördag+söndag

Den här helgen har bara varit tråkig... Fast lördag morgon hade en bra start för jag och Elli stack ut och sprang, riktigt bra för min del! Det var nog det ända bra på hela dagen. Resten av dagen gick åt till att hjälpa till och fixa här hemma, jag hade lovat mammaatt göra de så jag fick min navelpiercing. Jaja, söndagen blev nästan likadan, fast utan löprundan med elli. På förmiddagen hjälpte jag mama och pappa med veden och sedan åkte vi till mormor. Där kollade jag på film och pluggade. Jag har musikprov imorgon! Kul liksom, första dagen efter ett lov.. Nu måste jag plugga sista och sen lägga mig! Hoppas ni haft ett bra påsklov, för det har faktiskt jag! :)




Knäckebröddansen

HAHA! kollade ni på talang 2009 ikväll?




Shopping på full grad!

Jag hade ställt klockan på alarm vid 9 idag, jag hade bestämmt mig för att göra mamma glad och hjälpa till lite hemma innan hon kom hem oså. Jag bäddade sängen, städade rummet, rensade dammen, krattade ihop löv på gräsmattan och duschade innan hon kom hem kvart i 12. När hon kom hem var jag färdig-duschad så vi åt mat och sedan straxt efter det åkte vi in till örebro. Vi var i örebro i ungefär en och en halv timma innan jag skulle pierca mig. Vi gick runt på stan och shoppa loss lite. när klockan började närma sig 20 i tre började vi gå mot cahara, där jag skulle pierca mig. Mannen som skulle pierca mig kunde göra det direkt där vi kom dit så det var väldigt smidigt. Jag fick först stå upp då han markerade vart han skulle sticka i nålen. sen fick jag sitta ner och titta rätt upp på en david beckham affish i taket. Han sa att han skulle nypa mig och kolla där han sedan skulle sticka i nålen, det stack till lite ungefär som han nypte med naglarna. Sedan frågade han mig om jag villa att han skulle säga till innan han stack in nålen och då svarade jag nej. då sa han bra, för nu är det klart! nu kan du resa dig. Jag blev helt förvånad för när jag kollade vad piercingen där, han hade grundlurat mig, haha! Efter vi betalat gick vi tillbaka till ginatricot och köpte de sista, sen åkte vi hem.

Inköp:
vit tröja
turkos linne
shorts
klänning
jeansleggins
tubkjol
(navelpiercing)

Jag är supernöjd! :)<3

Sen på kvällen åkte jag in till Nora och var med Linn, Tilde och Jossan, sen hade vi pyamasparty och sov hos Tilde. Lyckad kväll/natt tjejer!





You make me feel good

jag säger bara en sak....
IMORRN SKA JAG TA NAVELPIERCING!!!!!!!!! :'DDDDD
så himla glad är jag ! :'D mamma ringde mig när hon var
påväg hem från jobbet vid ett, då jag satt i bussen påväg
till Felicia. Hon sa att don var påväg hem och då frågade jag
om hon kunde kolla upp dedär med navelpiercingen.
så när hon kom hem ringde hon och berätta att hon hade bokat
tid nästa dag! fatta glad jag blev då! :)
jag älskar min mamma och pappa!


Felicia + Felicia


Idag blir det att åka in till Örebro och vara med Felicia :)
Nu måste jag fixa för bussen går!


Navelpiercing

Jag håller på att övertala mamma om att jag ska ta navelpiercing i veckan, det går framåt! :'D Så, det blir nog de i veckan, vi ska bara boka tid oså :'''D
jag älskar mamma och pappa!




Just because I´m happy!

Hej allihopa!
jag är jätte glad !!! :DDDD Jag kollade nyss min facebook och det visade sig att jag hade fått en kommentar av Elmo, (en från findland som jag träffa i dominikanska) jag blev glad och undrade vad han skulle säga hihih. Jag hade kommenterat en av hans bilder förut, jag skrev nått som:
Oh, thats a very nice picture! i miss you :)<3

han svarade idag på en av mina bilder:
hey:) det är bara ett vanligt foto:D alla har likadana från utomlands resor.. men du är jättebrun i den här foton!!
det kunde vara jätterolig att ha densamma lov i dominican igen!
jag saknar dig mycket! and sorry my swedish, i tried my best :DD


Han skrev alltså på svenska, jag blev helt förvånad! :'o jag blev jätte glad och hade lust att springa runt huset och skrika, haha :') jag saknar honom och alla som jag träffa på dominikanska så jävla mycket! jag vill inget helldre än att träffa dom allihopa igen!




en bild på Elmo, inte från dominikanska men bara för att ni ska se hur himla lik han är Danny Saucedo! ;'D

London?


i really hope so!


Hemma från snön.




Hemma från sälen nu, äntligen :)
Soft helg måste jag säga. i fredags var jag bara hemma och chilla oså med familjen, på lördag morgon åkte vi till sälen och när vi kom dit fixa vi lite sen åkte jag och pappa slalom i två timmar, sjukt kul! :) Sen på lördagskvällen kollade vi på robinson och efter de blev de film och sen gick vi och lade oss. På söndagen åkte vi lite längdskidor men det gick inte så bra eftersom snön var så blöt så de va lite svårt att ta sig fram. Vid lunch åkte vi till staduim, ica och mc donalds, jag köpte ett par löparskor eftersom mina är försvunna, jag har letat överallt! och sedan köpte vi chips och dricka till kvällen, sen köpte vi hem mat till stugan och satt ute och åt i den varma solen. När jag vakna idag var pappa redan ute och åkte skidor så jag och mamma började städa och så för vi skulle åka. vi kom iväg vid ett trorja, är inte så säker men men. Vi stannade och åt pizza på vägen hem också, mums! :D bilder från sälen kommer!

Nu är jag hemma och har tråk som vanligt, jag funderar på vad jag ska göra på mitt lov. Jag har pratat med mamma oså och vi ska in till örebro och shoppa nån dag i veckan, då kanske vi ska kolla upp lite med navelpiercing också! *hoppas hoppas*! :'D sen ska jag väl umgås med kompisarna också, pyamasparty eller va sa vi? :D haha. men ikväll ska jag kanske vara med therese :)
+att mamma och pappa har pratat om att åka till t.ex. london och shoppa med mig!! *ÖVERLYCKLIG*! :'DDD


8b is the shit!

Glömde förresten berätta att min klass, 8b, vann hela skiten och alla tävlingar i torsdags! :)


Summer is coming!


give me summer nooooooooooooooow!
haha vill ha sommar men imorrn åker jag till snön ju ;o


blackouten

När jag kom hem från mormor och gick ut ur bilen så ramla jag ihop och allting blev svart, jag fick rysligt ont i huvudet och det kändes som om det sprängdes, det var så jävla hemskt!!! men efter 10 sekunder var det borta och jag var normal igen, nästan, jag kände mig lite svag bara. nu känns de bättre oså men jag känner mig fortfarande inte 100%. Mamma och jag tror jag har lågt blodtryck för ibland om man reser sig för snabbt kan de bli svart m.m. men jag reste mig inte ens snabbt och så fick jag jätte ont i huvet och ramla ihop till och med? Vi ska kolla upp de med en läkare iaf.

Någon som vet vad det kan bero på? :((


All i need is love


I just wanna be loved, loved loved
but what should i do to make you happy?


Everything has an end.

Äntligen lov säger jag bara, gud vad jag har längtat! I måndags kom Tim hem:) och kusinerna kom hit också:) Resten av veckan har rullat på, jag gjorde so redovisning i tisdags och så fick jag vg på biologiprovet. I onsdags gjorde jag svenska prov och efter skolan firade jag och min bror mina kusiner - vi åkte till lek och buslandet med dom. Torsdagen ägnades åt lekar i skolan. Vi klädde ut oss, alla i klassen! och sedan fick vi reda på resultaten på våra svenska prov, jag fick 1 poäng från mvg! :)) sen var det lekar hela dagen till halv två då vi slutade. Efter skolan va jag med Linn och Tilde och gjorde tårta, de var meningen att vi skulle ha picknik men solen gick i moln så vi satt på verandan istället.Sedan på kvällen gick jag och linn på karlsängsdisco, tilde stannade hemma.. :/ det var skit lite folk, fett drygt och musiken söööög! sen åkte jag till farfar och farmor och sov där. När jag vaknade nästa morgon var pappa där och vi skulle åka för vi skulle äta påsklunch hos mormor och morfar med kusinerna. Nu har tim åkt hem till mörrum igen :(((((((! jävla dissare :((((
Imorogon åker jag till sälen,hoppas de blir bra:) men kommer inte bli så kul för tim ska inte med,då kommer jag bara så åka längdskit!:((
Planerna inför lovet är inte helt bestämda än, vi får väl hoppas på de bästa av de.

Massa bilder kommer snart.



Vilken toppenhelg asså.

förlåt för den himla dåliga uppdateringen! :/
örebrocupen blev toppen bra, närmare bäst faktiskt! Vi hade jätte kul tillsammans alla i laget och så spelade vi matcher och kämpade gärnet. Ja det finns inte så mycket att säga, men vi förlorade alla matcher m,en vi kunde lika gärna vunnit alla för de var så himla jämnt. Bilder kommer snart när jag orkar ladda upp dom.

Veckan före påsklovet - Världens plugg vecka?
Serriöst, jag har hur många saker som hellst!
Svenska prov, tekning inlämning, so redovisning, engelska redovisning och inlämning, beeptest m.m. + att tim kom hem igår och mina kusiner med. Imorgon ska jag fira nelly som fyllt förut och clara som ska fylla genom att jag och tim ska åka till lek och buslandet med dom. Jag skulle egentligen åkt med Elli men hon kunde inte sen... :( i helgen åker min familj till sälen fredag till måndag. Jag är sjukt trött och somnar när som hellst, bäst att jag sover.

Puss på den bästa örebrocupen!




världens bästa lag.


i love my shoes


Idag kom mina kläder hem, nästan allt. Paketet från Bubbleroom är fortfarande på posten med det första h&m paketet har jag. Nu har jag mina rosa skor, min bruna tröja och min röda tröja hemma. :)


Taggad inför den stora helgen.

Förlåt för jag uppdaterar min blogg så lite just nu, men ni får stå ut lite till ;)
Jag har sjukt mycket träningsvärk, vi körde gymnastik på idrotten i tisdags och efter det har man knappt kunnat lyft en bok haha. och så igår hade vi skol-idrott och sen innebandy som a-tid, efter de åkte jag till farfar och spela innebandy hela tiden tills träningen började. När jag kom hem på kvällen var jag helt slut, det slutade med att jag kolapsade i min säng nästan.
Det är så sjukt jobbigt med folk som är egoister, speciellt i lagsporter. Jag hatar verkligen såna personer!

Nu är jag väldigt taggad inför helgen, då det är Örebrocupen!
På fredagen ska vi åka till våran sovplats (ett dagis i Närkeskil!) på eftermiddagen och laga pasta. Sedan ska vi spela match 21.00 i Örebro universitet. Efter det blir det att åka tillbaka till dagiset och flumma ihjäl oss. På lördagen har vi match 10.15 i brickehallens bollhall, så vi kommer gå upp tidigt och äta frukost tillsammans. På dagen ska vi äta lunch på stan och sedan har vi fri tid att göra något skoj på. Sen är det dags för match igen! 18.30 i Risbergska skolan är det som gäller då.  Efter den matchen är det hemfärd till lilla Nora igen. Men sen på söndagen får alla åka in till örebro igen och spela slutspel 10.15.
Det kommer bli jätte roligt vad jag tror. Tagga örebrocupen och tagga dagis! :DDD

Önska oss lycka till i helgen då? (;


RSS 2.0